Μαρίνα Ασλάνογλου: Η δύσκολη εγκυμοσύνη, οι ενέσεις και η στήριξη του Μαρκουλάκη (photos)
Showbiz

Μαρίνα Ασλάνογλου: Η δύσκολη εγκυμοσύνη, οι ενέσεις και η στήριξη του Μαρκουλάκη (photos)

Η Μαρίνα Ασλάνογλου περιέγραψε χωρίς δισταγμό όσα βίωσε κατά την εγκυμοσύνη της.

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι δεν ήταν καθόλου εύκολη η κύηση του γιου της, καθώς χρειάστηκε για δυο μήνες να μείνει ακίνητη στο κρεβάτι. Μάλιστα, ανέφερε ότι χρειάστηκε να κάνει ενέσεις και ευχαρίστησε με τον τρόπο της τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, ο οποίος την βοήθησε αισθητά όπως τόνισε!

«Η αλήθεια είναι πως είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Με διάφορα προβλήματα, από θρομβοφιλΐα με αντιπηκτικές ενέσεις, από διαβήτη κύησης που έκανα τρεις ενέσεις ινσουλίνης την ημέρα και δεν μπορούσα να φάω τίποτα, από αντιβίωση που έπρεπε να πάρω λόγω σταφυλόκοκ­κου κ.ο.κ. Ώσπου στον πέμπτο μήνα έπαθα αποκόλληση και έμεινα για δυο μήνες ακίνητη στο κρεβάτι. Αλλά να σου πω κάτι; Δεν υπήρχε μέρα που να μην είμαι αισιόδοξη και χαρούμενη για το πλάσμα που μεγάλωνε μέσα μου», είπε για αρχή!

Πώς το κατάφερε, όμως;

«Ειλικρινά, δεν ξέρω. Πώς βάζουμε τα κινητά σε «λειτουργία πτήσης»; Κάτι αντίστοιχο έκανα κι εγώ. Είπα πως δεν θα με επηρεάσει τίποτα. Έκανα τόσο αγώνα, πήρα τόσες ορμόνες και άλλα τόσα φάρμακα, χτύπαγα ενέσεις ακόμη και κατά τη διάρκεια της παράστασης, είχα υποστεί όλα αυτά τα ψυχολογικά σκαμπανεβά­σματα λόγω ορμονών, το πρήξιμο και την αποτυχία των δύο προηγούμενων εξωσωματικών και είπα πως “όχι, Κωνσταντίνε μου, θα μείνεις”.», εξομολογήθηκε.

Σε μια γλυκιά λήψη με τον μικρό της!

Αναφέρθηκε πιο λεπτομερώς στις ενέσεις που «χτύπαγε» στο θέατρο αλλά και στην ψυχολογία της.

«Παίρνεις ενέσιμες ορμόνες, εγώ τις έκανα μόνη μου στην κοιλιά κάθε μέρα, και στις τρεις εξωσωματικές. Εναλλάξ γύρω από τον αφαλό γιατί μελανιάζεις συνήθως. Τότε, έπαιζα στον “Αύγουστο” στο θέατρο Χορν. Είχα ένα ψυγειάκι στο καμαρίνι, έφευγα από τη σκηνή, έπαιρνα τα φάρμακα .και ξανανέβαινα. Ήμουν παρά πολύ τυχερή γιατί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης (σ.σ. σκηνοθέτης της παράστα­σης) γνώριζε τα πάντα από την αρχή και με στήριξε πάρα πολύ σε όλη τη διαδικασία».

Όσο αφορά στο πώς ήταν η ψυχολογία της;

«Με πολύ καλή ψυχολογία θέλω να σου πω, γιατί σκεφτόμουν ότι κάνω έναν προσωπικό αγώνα.Έχω βάλει ένα στοίχημα και θα το κερδίσω. Αν είχα εγκαταλείψει την προσπάθεια, τώρα δεν ξέρω αν θα είχα τον γιο μου», είπε στο People.

«Είναι Σάββατο και έχω διπλή πα­ράσταση στον Αύγουστο. Είμαι ήδη πέντε μηνών έγκυος. Ένας τεχνικός μου λέει «Μαρίνα, δεν σε βλέπω να περπατάς πολύ καλά, τι τις θέλεις τις διπλές παραστάσεις;». Εκείνη την ώρα σκέφτηκα τα λόγια του γιατρού μου, πως η εγκυμοσύνη δεν είναι αρ­ρώστια και μπορώ να συνεχίσω κανο­νικά ό,τι έκανα και πριν μείνω έγκυος. Ωστόσο, επέστρεψα το βράδυ στο σπίτι και πονούσα.

Το πρωί που ξύ­πνησα είδα αίμα. «Όπως είσαι έλα στο νοσοκομείο. Τώρα!» μου είπε ο γιατρός στο τηλέφωνο. Ακόμη όμως και εκείνες τις κρίσιμες στιγμές ήμουν ψύχραιμη. Μάλλον γιατί δεν ήμουν μόνη, είχα ανθρώπους δίπλα μου να με στηρίξουν. Και ήθελα να δείξω στο μωρό που είχα μέσα μου πως «εγώ. είμαι εδώ, θα σε προστα­τεύσω μέχρι το τέλος», είπε για την αποκόλληση που έπαθε.

Μαρίνα Ασλάνογλου

Τι έδειξαν, όμως, οι εξετάσεις στο νοσοκομείο;

«Αποκόλληση και αιμάτωμα. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να άνοιγε ο πλακού­ντας και να έχανα το μωρό. Τήρησα κατά γράμμα τις οδηγίες του γιατρού μου. Από εκείνη τη μέρα δεν σηκώ­θηκα για δυο ολόκληρους μήνες από το κρεβάτι. Συγκεκριμένα από τον κα­ναπέ, γιατί το υπνοδωμάτιο μου είχε σκάλες, τις οποίες δεν μπορούσα να ανεβοκατέβω.

Με βοήθησε πολύ η μητέρα μου και ο Δήμος. Τελείωνε τη δουλειά του και ερχόταν απευθείας στο σπίτι για να μου κρατά συντροφιά. Πέρασα δύσκολα. Δεν μπορούσα να φάω, να κουνηθώ, να βγω έξω. Είχα μια κοιλιά ως εκεί και έπρεπε να κάνω ενέσεις και να παραμένω ακίνητη. Αλλά ονειρευόμουν! Αυτό με έσωσε όλο αυτό το διάστημα. Ονειρευόμουν πώς θα είναι το μωρό μου, τι θα κά­νουμε μαζί...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved