Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Ασχολήθηκα με την υποκριτική επειδή ερωτεύτηκα τη Λαμπέτη» (photos)
Showbiz

Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Ασχολήθηκα με την υποκριτική επειδή ερωτεύτηκα τη Λαμπέτη» (photos)

Σαράντα τέσσερα χρόνια πάνω σε μια σκηνή, εκτεθειμένος σε θεατές-συνοδοιπόρους που τον ανταμείβουν με παρατεταμένο χειροκρότημα, ο εν λόγω σπουδαίος ηθοποιός έκανε μια απρόσμενη αποκάλυψη.

Δεκαοκτώ χρόνων μπήκε σε μια σχολή υποκριτικής για να βρει τον εαυτό του. Συνάντησε μεγάλους δασκάλους και έπαιξε δίπλα σε θρύλους. Υπήρξε μέλος της ομάδας του τεράστιου θεατράνθρωπου Σπύρου Ευαγγελάτου και συνεργάστηκε με τον Παντελή Βούλγαρη. Εγραψε τη δική του ιστορία στην τηλεόραση με το «Μινόρε της Αυγής» και πλέον έχει στήσει το θεατρικό του σπιτικό στο « Εμπορικόν».

Γιατί διδάσκει νέους ηθοποιούς;

«Μου δίνει τεράστια ευχαρίστηση η επαφή με τα νέα παιδιά κι έχω φανατικούς μαθητές. Κινεί τους νέους να βλέπουν έναν άνθρωπο να διδάσκει αυτό που κάνει πράξη. Τη συνέπεια». Γιατί δεν τον έχουμε δει σε πολλά τηλεοπτικά σίριαλ; «Δεν σνομπάρω την τηλεόραση. Ούτε τον κινηματογράφο. Δυστυχώς δεν έχω ιδιαίτερες προτάσεις. Εχω βγάλει το όνομα του δύσκολου και πληρώνω το τίμημα των επιλογών μου. Θεωρώ πάρα πολύ κανονικό τον εαυτό μου».

Τι του δίνει χαρά;

«Να ζωγραφίζω. Είμαι αυτοδίδακτος. Κάνω παστέλ. Κάνω κάτι που μου δίνει χαρά χωρίς καμία φιλοδοξία».

Η αποκάλυψη για τον έρωτά του προς την Έλλη Λαμπέτη.

«Ημουν απελπισμένος από την εφηβεία και τη ζωή. Αν μπορούσα να επιστρέψω πίσω στη ζωή μου, θα αφαιρούσα τα χρόνια από τα 12 ως τα 18. Οταν είδα στο θέατρο τη Λαμπέτη, στα 13 μου, την ερωτεύτηκα. Και βρήκα σωτηρία στο θέατρο. Σιχαινόμουν το σχολείο παρόλο που ήμουν καλός μαθητής. Το θέατρο ήταν το καταφύγιο μου από την πραγματικότητα», ανέφερε αρχικά στο Gala.

Ποιος είναι όμως ο ηθοποιός που ασχολήθηκε με την υποκριτική επειδή ερωτεύτηκε τη Λαμπέτη;

Δείτε την απάντηση στην ακόλουθη gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved