Η Κατερίνα Στικούδη μιλάει για τον σύζυγό της και λιώνει: «Ο Βαγγέλης είναι το 10 το καλό»
Showbiz

Η Κατερίνα Στικούδη μιλάει για τον σύζυγό της και λιώνει: «Ο Βαγγέλης είναι το 10 το καλό»

Η Κατερίνα Στικούδη αναφέρθηκε στον άντρα της και ήταν πολύ τρυφερή.

Η τραγουδίστρια και ο Βαγγέλης Σερίφης είναι μαζί εδώ και 10 χρόνια και εκείνη μίλησε με πολύ χαρά και ενθουσιασμό για τη σχέση τους. Ακόμη, δεν δίστασε να πει αν το να μεγαλώσει η οικογένειά τους είναι κάτι που επιθυμεί.

Πόσα χρόνια είσαι με τον Βαγγέλη Σερίφη;

Είμαστε 10! Ο Βαγγέλης είναι το 10 το καλό!

Τι εύχεσαι για εσάς;

Εύχομαι τα χρόνια μας. να γίνουν 20, 30, 40,50,60!

Είναι πολύ όμορφο που μου μιλάς πάντα με τον ίδιο ενθουσιασμό για τον άνθρωπο σου, γιατί, πέρα από σύζυγος, φαίνεται ότι είναι πραγματικά το άλλο σου μισό.

Οταν το ανακαλύπτεις αυτό, είναι σχεδόν συγκινητικό. Πόσο μάλλον όταν το ανακα­λύπτεις πολύ νωρίς στη ζωή σου... θεωρώ ότι στάθηκα πάρα πολύ τυχερή στο κομμάτι των προσωπικών μου. Από τα 23-24 γνώ­ρισα τον άνθρωπο μου! Πολλές φορές ίσως χρειάζεται να πειραματιστούμε λίγο παρα­πάνω. Εγώ, ευτυχώς δεν χρειάστηκε να ανα­λωθώ σε καταστάσεις που δεν είχα τίποτα να κερδίσω, χάνοντας έτσι πολύτιμο χρόνο από τη ζωή μου.

Το ζευγάρι!

Σκέφτεται κανείς ότι κατά τη διάρκεια της πορείας σου ίσως σου είχαν παρουσι­αστεί προτάσεις που ίσως να μην ήταν και ηθικά σωστές.

Οχι, ποτέ! Δεν έδωσα δικαίωμα ποτέ για τί­ποτα. Είμαι λίγο σκληροπυρηνική. Δεν έχει να κάνει η εξωτερική εμφάνιση. Εχει να κά­νει και η άμυνα μας, ο τρόπος που φερόμα­στε, συμπεριφερόμαστε, η προσωπικότητα μας. Σε εμένα δεν έχει τύχει ποτέ να δεχθώ τέτοια πρόταση. Ισως επειδή από νωρίς γνώρισα τον άντρα μου, δεν χρειάστηκε ποτέ να πειραματιστώ και ούτε να δοκιμάσει την τύ­χη του κάποιος άλλος μαζί μου, γιατί είχε τελειώσει η κατάσταση από νωρίς.

Ησουν σίγουρη από την αρχή για τον Βαγγέλη;

Ημουν σίγουρη, ναι.

Εύχεσαι να προχωρήσετε και να μεγαλώ­σει π οικογένεια σας;

Εύχομαι να είμαστε γεροί και υγιείς. Ολα τα υπόλοιπα θα έρθουν!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved