Βασίλης Καρράς: Αυτό δεν ήταν παρουσίαση βιβλίου, ήταν... πασαρέλα τραγουδιστών! (photos)
Showbiz

Βασίλης Καρράς: Αυτό δεν ήταν παρουσίαση βιβλίου, ήταν... πασαρέλα τραγουδιστών! (photos)

Η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου του Βασίλη Καρρά έγινε και φίλοι του βρέθηκαν κοντά του, ώστε να τιμήσουν τον καλλιτέχνη.

Ο Βασίλης Καρράς, ένας από κορυφαίους και πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες του λαϊκού πενταγράμμου παρουσίασε, λοιπόν, το βιβλίο του, με τίτλο “Από την αποθέωση της Ανατολής… στο χειροκρότημα της Δύσης”. Πρόκειται για τη μουσική διαδρομή του καλλιτέχνη που ξεκινά «Από την αποθέωση της Ανατολής» και φτάνει «…στο χειροκρότημα της Δύσης».

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία και μέσα περιλαμβάνει στίχους από τα 141 τραγούδια που έγραψε και τραγούδησε ο Βασίλης Καρράς καθώς και καταγραφή της καλλιτεχνικής πορείας του.

Με φωτογραφικό υλικό από την 40χρονη καριέρα του καθώς και από άγνωστες πτυχές της ζωής του. Ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς στην εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου του δήλωσε: “Καμιά φορά γνωρίζουμε έναν άνθρωπο και δεν γνωρίζουμε τι κρύβει μέσα του. Καιρός είναι όλοι οι καλλιτέχνες να βγάζουν και να δείχνουν την ψυχούλα τους προς τα έξω και τι κρύβουν μέσα τους”.

Βασίλης Καρράς: Πλήθος επωνύμων στην παρουσίαση του βιβλίου του

Η ιδέα του βιβλίου "γεννήθηκε" μετά την απόφαση ίδρυσης ενός Σωματείου Καλλιτεχνών Βορείου Ελλάδας. Όλα τα έσοδα του βιβλίου θα διατεθούν για να δημιουργηθεί “Η στέγη του καλλιτέχνη” και να βγει μια σύνταξη για αναξιοπαθούντες καλλιτέχνες και κυρίως για εκείνους που είναι μεγαλύτερης ηλικίας, πέρασαν από τα μαγαζιά και μεγαλώνοντας βρέθηκαν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Κατερίνα Στικούδη, Έλλη Κοκκίνου, Χρήστος Μενιδιάτης ήταν μερικοί από του επωνύμους που έδωσαν το «παρών» και στήριξαν το νέο βήμα του καλλιτέχνη…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved