Showbiz

Η εξομολόγηση της Ελένης Καρακάση: Οι οικονομικές δυσκολίες και το παιδί που δεν απέκτησε

Gossip-tv Team

Η Ελένη Καρακάση, η οποία υποδύεται την  Ρίζο στις Άγριες Μέλισσες, μίλησε Στη φωλιά των Κου Κου για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε, τον σύζυγό της αλλά και το παιδί που δεν έχει αποκτήσει.

Η Ελένη Καρακάση τόνισε: «Ξέρω τι θα πει να μην έχεις λεφτά, ξέρω τι θα πει να χρωστάς και χρωστάω, να μην έχεις να πληρώσεις τη ΔΕΗ σου. Το καλοκαίρι ήταν για μένα πάρα πολύ δύσκολο. Δεν είναι ότι θα έβγαζα λεφτά, αλλά θα μπορούσα να συντηρηθώ και να βάλω κάτι στην άκρη. Δεν έγινε και με ό,τι είχα σκοπό να βάλω στην άκρη, πέρασα το καλοκαίρι μου. Μη σου πω ότι είμαι οριακά μέχρι να αρχίσω τώρα να πληρώνομαι από το θέατρο και από την τηλεόραση»!

Και πρόσθεσε: «Σε μια παραγωγή που δούλευα και έπαιρνα τα Χ χρήματα, με πήραν την επόμενη χρονιά, μου πρότειναν έναν πολύ μικρότερο ρόλο και να πάρα Χ δια δύο χρήματα. Τα μισά χρήματα. Μου είπαν την ατάκα ότι είναι μικρός ο ρόλος, είπα ότι δεν πληρώνομαι με την ατάκα και μου απάντησαν: είπαμε μήπως το κάνεις για την παρέα»!

Όσο για την απόκτηση παιδιού ανέφερε: «Επιδιώξαμε να κάνουμε παιδί, αλλά δεν ήρθε όταν το επιδιώξαμε. Μας δυσκόλεψε πάρα πολύ η οικονομική κρίση. Βλέπω ότι στα 47 μου δυσκολεύομαι για πράγματα και αυτός είναι ανασταλτικός παράγοντας και για το θέμα του παιδιού. Δεν έχει φύγει από το μυαλό μου, ακόμα και αν δεν έρθει με φυσικό τρόπο, σκεφτόμαστε και την υιοθεσία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved