Θανάσης Βισκαδουράκης: Όμορφες οικογενειακές στιγμές και τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα δώρα! (photos)
Showbiz

Θανάσης Βισκαδουράκης: Όμορφες οικογενειακές στιγμές και τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα δώρα! (photos)

Με τον γιο του Ιερώνυμο και τη σύζυγό του Κατερίνα Γιώτα βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο των Βορείων προαστίων ο Θανάσης Βισκαδουράκης για τα πρώτα χριστουγεννιάτικα ψώνια. 

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος έχει δηλώσει πολλές φορές δημόσια πως είναι πραγματικά ευτυχισμένος σε προσωπικό επίπεδο αφού έχει αποκτήσει την οικογένεια που επιθυμούσε πάντα, το αποδεικνύει και κάθε φορά που τυχαίνει να τον απαθανατίσει η κάμερα με τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης εθεάθη πριν από μερικές ημέρες σε εμπορικό κέντρο των Βορείων προαστίων σε χαλαρή βόλτα του με τον γιο του Ιερώνυμο και τη σύζυγό του Κατερίνα.

Το ζευγάρι έδειξε να απολαμβάνει αυτόν τον περίπατο ανάμεσα στα καταστήματα, όμως εκείνος που έδειχνε πιο χαρούμενος ήταν ο 4χρονος Ιερώνυμος ο οποίος μάλλον έψαχνε να βρει το δώρο που θα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη.

Φανερά ευδιάθετοι και με όρεξη για παιχνίδια και ακόμα περισσότερες βόλτες, οι τρεις τους περιηγήθηκαν στο εμπορικό κέντρο, έκαναν κάποια αναγκαία ψώνια, τα πρώτα για τα φετινά Χριστούγεννα και απόλαυσαν κάθε στιγμή τους μαζί.

Δείτε τους στην ξέγνοιαστη βόλτα τους στην gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved