Πασχαλάκης - Παπαδοπούλου: Η τρυφερή πόζα του ερωτευμένου ζευγαριού (Photos)
Showbiz

Πασχαλάκης - Παπαδοπούλου: Η τρυφερή πόζα του ερωτευμένου ζευγαριού (Photos)

Ένας παράφορος έρωτας έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στη σαγηνευτική τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον ωραίο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Mάλιστα εκείνη έγινε… Θεσσαλονικιά για χάρη του, κλείνοντας όλες τις δουλειές της στη συμπρωτεύουσα για να μη λείπει ούτε στιγμή από δίπλα του.

Εκείνος κι εκείνη -λένε όσοι τους ζουν από κοντά- έχουν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον και δεν μπορούν στιγμή χωριστά.

Χωρίζουν μόνο όταν η Ειρήνη πρέπει να πάει στο θέατρο «Ράδιο Σίτυ», όπου πρωταγωνιστεί στη δυνατή μουσική παράσταση «Ομμάτα δακρωμένα - Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα», που σκηνοθέτησε ο έμπειρος Δήμος Αβδελιώδης, και όταν εκείνος έχει προπονήσεις και αγώνες με την ομάδα του.

Τις περισσότερες ώρες τις περνούν στο σπίτι του Αλέξανδρου, όπου συγκατοικούν, και αποφεύγουν τις δημόσιες εξόδους γνωρίζοντας καλά ότι καιροφυλακτούν παπαράτσι που θέλουν να πετύχουν το hot ζευγάρι μαζί! Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης απέφυγε να πάει στη θεατρική πρεμιέρα τπς Ειρήνης για τον λόγο αυτόν, αλλά το έκανε λίγες ημέρες μετά, σε μια κανονική παράσταση και μάλιστα με προφυλάξεις.

Απόλαυσε την αγαπημένη του, η οποία αποδίδει εξαιρετικά και στο τραγούδι και στην πρόζα, τη χειροκρότησε μαζί με τον κόσμο που γεμίζει το «Ράδιο Σίτυ» και μετά την πήρε στη μεγάλη του αγκαλιά, λέγοντάς της λόγια αγάπης. Αργότερα, με μια μεγάλη παρέα από το θέατρο, πήγαν στο εστιατόριο «Ελιά και Λεμόνι» της Θεσσαλονίκης και δείπνησαν μαζί.

Μάλιστα, κάποια στιγμή που η παρέα φωτογραφιζόταν, το ζευγάρι πόζαρε χαλαρά και το ενσταντανέ αυτό έφτασε στα χέρια της Real. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, η πανέμορφη Ειρήνη λάμπει δίπλα στον νέο της σύντροφο και εκείνος, δείχνει να απολαμβάνει το ότι βρίσκεται στο πλευρό της…

Κάποιοι κάνουν λόγο για έναν παθιασμένο έρωτα που φουντώνει στο πέρασμα του χρόνου και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο ξεχωριστός ποδοσφαιριστής έβαλε το καλύτερο... γκολ της ζωής του -στον έρωτα αυτή τη φορά!

Ο 30χρονος Αλέξανδρος, που έχει ύψος 1,97 μ., φαίνεται πιο ευτυχισμένος από ποτέ στη σχέση του με την Ειρήνη και πετάει από τη χαρά του που εκείνη κατάφερε να κλείσει όλες τις δουλειές της στη Θεσσαλονίκη για να ζουν μαζί. Πέρα από τις παραστάσεις της στο «Ομμάτα δακρωμένα -Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα», που είναι εμπνευσμένο από το ομότιτλο έργο της Τάνιας Χαροκόπου, η λαϊκή τραγουδίστρια ετοιμάζεται να ξεκινήσει εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πόλης μαζί με τους Γιώργο Γιαννιά και Χρήστο Χολίδη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved