Στέλιος Διονυσίου: Τα τελευταία λόγια του πατέρα του και η «κόντρα» με τον Άγγελο λόγω «καλοθελητών»
Showbiz

Στέλιος Διονυσίου: Τα τελευταία λόγια του πατέρα του και η «κόντρα» με τον Άγγελο λόγω «καλοθελητών»

Ο Στέλιος Διονυσίου, αυθεντικός και χαμηλών τόνων, είναι από τους καλλιτέχνες που χαίρεσαι να κάνεις παρέα, καθώς μέσα από την απλότητα του σου φανερώνει το μεγαλείο μιας άλλης εποχής, στοιχείο που έχει πάρει από τον πατέρα του, τον αείμνηστο Στράτο Διονυσίου.

Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε τα τελευταία λόγια που του είπε εκείνος προτού φύγει από τη ζωή, ενώ αναφέρθηκε στη φημολογούμενη κόντρα με τον αδελφό του Άγγελο, αλλά και στην περίοδο που αποφάσισε να αποτραβηχτεί από το τραγούδι.

Πώς θυμάστε τον αείμνηστο Στράτο Διονυσίου;

«Μου λείπει πολύ ο πατέρας μου, διότι τον έχασα όταν ήμουν 16 χρονών. Αυτό που θυμάμαι έντονα ήταν ότι τραγουδούσα στο σπίτι κρυφά, ντρεπόμουν μήπως με ακούσει και δεν είμαι καλός. Μερικούς μήνες προτού φύγει από τη ζωή ο Στράτος με είχε σηκώσει στην πίστα και είπαμε παρέα τρία τραγούδια. Έτρεμα ολόκληρος. Μου είπε ο πατέρας μου: «Κλείσε τα μάτια σου και τραγουδά για πάρτη σου, σαν να είσαι σπίτι μας». Όταν τελειώσαμε τα τραγούδια, ήταν δακρυσμένος και είπε σε όλους: «Σε μερικά χρόνια θα ακούσετε τον Στελλάρα και θα δείτε». Πίστευε πολύ σε εμένα».

Έχει ακουστεί ότι στο παρελθόν με τον αδελφό σας Άγγελο είχατε κόντρα. Ισχύει;

«Όταν έκανα την πρώτη μου επιτυχία, το «Ψηλά τα χέρια» με τον Μάριο Τόκα, ήμουν πολύ μικρός. Αμέσως μαζεύτηκαν τριγύρω μου «καλοθελητές» και μία «αυλή». Πήραν τα μυαλά μου αέρα. Ο Άγγελος μου έλεγε να συνέχιζα με τον Μάριο Τόκα και στο έντεχνο λαϊκό μονοπάτι. Η δισκογραφική μου εταιρία και διάφοροι μάνατζερ μου έλεγαν τότε «γίνε πιο λαϊκός τραγουδιστής, είσαι καλύτερος από όλους». Με ξεσήκωναν και μου έλεγαν ψέματα ότι ο Άγγελος με ζηλεύει. Με επηρέασαν και δεν άκουσα τον αδελφό μου και στενοχωρήθηκε πολύ. Έκανα μεγάλο λάθος, διότι ο Άγγελος ήθελε το καλό μου κι αν τον άκουγα, θα ήταν διαφορετική η πορεία μου στο τραγούδι, ξεχωρίζοντας σε ένα είδος μουσικής όπως το έντεχνο λαϊκό που τότε ήταν στις αρχές του».

Υπήρξε περίοδος που είχατε φύγει από τα πράγματα. Ήταν δική σας επιλογή ή δεν σας πρότειναν δουλειές;

Δόξα τω θεώ, μου πρότειναν πάντα δουλειές. Ήταν δική μου επιλογή. Με αηδίασαν όλα τα πισώπλατα μαχαιρώματα και οι ίντριγκες που δημιουργούσαν εις βάρος μου συνάδελφοι μου στη νύχτα. Προσωπικά με ένοιαζε μόνο η δουλειά μου και να περνάω όμορφα στη ζωή μου. Δεν έμπαινα ποτέ σε τέτοιες καταστάσεις. Σκέφτηκα να τα παρατήσω γιατί δεν άντεχα άλλο τη βρομιά μέσα στον χώρο μας. Κλείστηκα στον εαυτό μου και αποτραβήχτηκα από το τραγούδι. Μετά από καιρό είπα «όχι, δεν θα τους κάνω το χατίρι, αγαπάω το τραγούδι και τη δουλειά μου». Πλέον κλείνω τα αυτιά μου σε όλα αυτά και συνεχίζω», είπε στην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved