Γιάννης Σπαλιάρας: «Με φλέρταραν οι Μεξικάνες» (photos)
Showbiz

Γιάννης Σπαλιάρας: «Με φλέρταραν οι Μεξικάνες» (photos)

Και σιγά που θα τον άφηναν σε ησυχία οι Μεξικάνες… Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει κατακτήσεις και στην χώρα της λατινικής Αμερικής και αυτό είναι λογικό.

Το μοντέλο-ηθοποιός συμμετέχει στην σειρά το «El Senor de los Cielos» και στα σετ των γυρισμάτων τον περιέβαλλαν γοητευτικές γυναίκες με εντυπωσιακές αναλογίες. Ωστόσο δεν προέκυψε κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία όπως είπε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Έθνος. «Είναι μια σειρά που έχει πολύ όμορφες γυναίκες. Όμως οι Ελληνίδες είναι πιο ωραίες από τις Μεξικάνες. Δεν υπήρξε κάποια... ιδιαίτερη γνωριμία. Δουλεύαμε από τις 7 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ. Εξαντλητικοί ρυθμοί. Είχα γκελ στις Μεξικάνες. Ίσως επειδή δεν έχουν τόσο ψηλούς άνδρες (σ.σ.: γέλια). Με φλέρταραν. Προσπάθησαν να με προσεγγίσουν. Στο ξενοδοχείο ή έξω. Για διασκέδαση βγήκα μόνο ένα βράδυ. Έβγαινα την ημέρα σε μουσεία και ιστορικά μνημεία».

Παραδέχεται πως η αμοιβή του ήταν αρκετά υψηλή σε σχέση με τα ελληνικά δεδομένα και δηλώνει και δηλώνει πως θα κυνηγήσει και νέα συνεργασία στην συνέχεια: «Έχω διατηρήσει επικοινωνία και με ηθοποιούς και ανθρώπους από την παραγωγή, θα ήθελα πάρα πολύ να ξαναδουλέψω μαζί τους. Στην αρχή ήμουν πολύ αγχωμένος. Ένιωσα πως θα ήμουν έτοιμος για όλο αυτό όταν τελείωσε. Θα το κυνηγήσω και στη συνέχεια. Η πόρτα της Λατινικής Αμερικής άνοιξε. Είναι τεραστία αγορά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved