Αναστασία Παντούση: «Από μικρή ηλικία κατάφερα να βιοπορίζομαι» (photos)
Showbiz

Αναστασία Παντούση: «Από μικρή ηλικία κατάφερα να βιοπορίζομαι» (photos)

Η Αναστασία Παντούση είχε καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά «Συμμαθητές». Είχε παίξει μαζί με τους Ρένο Ρώτα, Κρατερό Κατσούλη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαριάννα Τουμασάτου και Μάριο Αθανασίου.

«Στην αρχή ήμουν πολύ ψαρωμένη και εδώ πρέπει να τονίσω τη συμπαράσταση και τη βοήθεια που μου έδωσε σε αυτή την πρώτη μου προσπάθεια η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία με έκανε να νιώσω απίστευτα καλά και οικεία. Άνοιξε τις φτερούγες της, με αγκάλιασε και ήταν εκεί για μένα. Στα πρώτα μου βήματα ήταν ένα στήριγμα και την ευχαριστώ πολύ» είπε στο People.

Η Αναστασία παίζει στον πρώτο και στον τρίτο κύκλο της σειράς Οι Συμμαθητές, στο μεσοδιάστημα πρωταγωνιστεί στην ταινία της Lacta με τίτλο Κάνε το Βήμα, ενώ τη σεζόν 2016-2017 επιστρέφει στους Συμμαθητές. Την ίδια σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha Κύπρου Σαν Οικογένεια, ενώ την αμέσως επόμενη εντάσσεται στο βασικό cast της σειράς Έλα στη Θέση μου. Και όλα αυτά παράλληλα με το θέατρο, που είναι η μεγάλη της αγάπη. Με δυο συναδέλφους, τον Άρη Τσάπη και τον Γιάννη Φραγκίσκο, κάνουν τη δική τους θεατρική ομάδα και περιοδείες με την υποστήριξη της περιφέρειας του Νοτίου Αιγαίου.

«Από μικρή ηλικία κατάφερα να βιοπορίζομαι και να μη ζητάω χρήματα από τους γονείς μου. Είχα ανεξαρτητοποιηθεί σε οικονομικό επίπεδο και κατάφερα να κάνω κάτι το οποίο αγαπούσα από μικρό παιδί, και ειδικά το θέατρο». Η τελευταία της θεατρική συμμετοχή ήταν στην παράσταση Κούκλες στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, τον περασμένο Ιανουάριο. Ένα τηλεφώνημα, όμως, που δέχτηκε δυο μήνες μετά, τον Μάρτιο του 2019, θα άλλαζε τα δεδομένα στη ζωή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved