GNTM: Ισαβέλλα Δάρρα: «Προσπαθούν να βγάλουν κόντρες για την ακροαματικότητα» (Photos)
Showbiz

GNTM: Ισαβέλλα Δάρρα: «Προσπαθούν να βγάλουν κόντρες για την ακροαματικότητα» (Photos)

Η Ισαβέλλα Δάρρα υπήρξε ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα.

Η φυσική ομορφιά της παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο και σήμερα, στα 41 χρόνια της, βάζει τα γυαλιά σε πολλές 20άρες.

Το πρώην μοντέλο μίλησε για το αν είναι αγγελικά πλασμένος ο χώρος της μόδας, για το αν θα έστελνε την κόρη της στο GNTM, ενώ αποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά βήματα της.

Είναι τελικά αγγελικά πλασμένος ο χώρος της μόδας;

«Όχι βέβαια. Ο χώρος της μόδας είναι όπως όλοι οι χώροι. Ο κόσμος είναι πλασμένος από τα πάντα. Το θέμα είναι τι θα σου τύχει. Κανένας χώρος δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Όλοι έχουν τη λόξα τους, όλοι αγαπάνε αυτό που κάνουν, όλοι θέλουν να τα δώσουν όλα σε αυτό που κάνουν, όμως με τον τρόπο τους. Αν σου κάνει ο τρόπος του άλλου είσαι τυχερός, αν δεν σου κάνει, τότε πρέπει να επιμείνεις και να μείνεις συγκεντρωμένος στη δουλειά σου για να αντέξεις».

Είστε μητέρα ενός αγοριού. Αν είχατε κορίτσι θα το στέλνατε στον συγκεκριμένο διαγωνισμό;

«Όχι. Δεν είμαι υπέρ των ριάλιτι, σας το είπα. Αν μου έλεγε ότι θέλει να ασχοληθεί με τη μόδα, δεν θα είχα θέμα. Θα την προετοίμαζα και θα της εξηγούσα γιατί πρέπει να ακολουθήσει τον κανονικό δρόμο και όχι αυτόν μέσα από ένα ριάλιτι παιχνίδι».

Το κλίμα που βγαίνει στη μικρή οθόνη από τη συγκατοίκηση των κοριτσιών δεν είναι το καλύτερο. Εσείς όταν ήσασταν μοντέλο βιώνατε κάτι ανάλογο (καβγάδες, μπούλινγκ, κόντρες);

«Εννοείται ότι δεν συνέβαιναν αυτά. Αυτή είναι μια εικόνα για να εξυπηρετήσει η εκπομπή τους δικούς της σκοπούς. Εμένα αυτό που δεν μου αρέσει είναι οι ερωτήσεις που γίνονται στις κοπέλες όχι από τους κριτές, αλλά από τους συνεργάτες της εκπομπής -στο πλαίσιο συνεντεύξεων που βλέπουμε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων-, οι οποίοι προσπαθούν να βγάλουν κόντρες για την ακροαματικότητα».

Τι θα συμβουλεύατε όλα αυτά τα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το μόντελινγκ;

«Να κάνουν σωστές κινήσεις. Το μόντελινγκ απαιτεί πολύ κυνήγι και πολλές θυσίες. Εγώ έφυγα στο εξωτερικό σε μια εποχή που δεν συνηθιζόταν. Και τα κορίτσια σήμερα αυτόν τον δρόμο πρέπει να ακολουθήσουν. Να έχουν πειθαρχία, καλή διάθεση και να αγαπούν τη μόδα».

Με τι ασχολείστε αυτό το διάστημα;

«Είμαι καθηγήτρια πιάνου. Όμως θέλω πλέον να ασχοληθώ με τη φωτογραφία. Θέλω να γίνω φωτογράφος μόδας. Αυτήν τη στιγμή φτιάχνω το portfolio μου και έχω σκοπό στη συνέχεια να δουλέψω στο εξωτερικό. Άλλωστε τον μισό χρόνο βρίσκομαι στο Ντουμπάι και τον άλλο μισό στην Ελλάδα», είπε στο tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved