Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Υπάρχουν πολλές στενάχωρες ιστορίες σε κάθε σπίτι» (photos)
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Υπάρχουν πολλές στενάχωρες ιστορίες σε κάθε σπίτι» (photos)

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου «άνοιξε την καρδιά» της και μίλησε για όλα. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, αναφέρθηκε στις δυσκολίες του γάμου, τους δυο γιους της, αλλά και το μπούλινγκ!

«Ο γάμος θέλει πολλές θυσίες, πολύ αγώνα και οι άνθρωποι έχουν μάθει στα εύκολα! Ακόμη και σε σχέσεις εφήμερες με καμία σοβαρότητα ή σε δεσμούς "fast food". Το πιο σημαντικό είναι όταν μένεις ή όταν φεύγεις από έναν γάμο να συνεχίζεις να είσαι αξιοπρεπής» τόνισε στο περιοδικό «Enjoy» της «Κυριακάτικης Δημοκρατίας».

Η ίδια με μια εξομολογητική διάθεση μίλησε ως περήφανη μαμά για τους γιους της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε καλά οι τρεις μας. Εχουμε αναπτύξει μια ,πολύ ωραία αίσθηση του χιούμορ. Από τις καλύτερες στιγμές μας είναι όταν βγαίνουμε έξω για φαγητό και έρχεται και η αδελφή μου και κάνουμε οι τέσσερις μας μια ωραία παρέα. Είναι πειραχτήρια, μας κάνουν πλάκα, είναι όμορφα»!

Όταν η συζήτηση έφτασε στο θέμα του μπούλινγκ, η ηθοποιός απάντησε: «Υπάρχουν πολλές στενάχωρες ιστορίες σε κάθε σπίτι. Και είναι κρίμα γιατί παιδιά 10 -15 ετών δεν μπορούν εύκολα να αντιμετωπίσουν το μπούλινγκ, γιατί είναι εύθραυστα, ευαίσθητα, ντρέπονται να μιλήσουν στους γονείς τους. Γι' αυτό οι γονείς θα πρέπει να ακούν τα παιδιά τους και λιγότερο να μιλούν. Πρώτα από όλα με αγάπη να τα ακούν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved