Ευσταθία Τσαπαρέλη: «Προσπαθώ να μένω συγκεντρωμένη στο αντικείμενο μου» (photos)
Showbiz

Ευσταθία Τσαπαρέλη: «Προσπαθώ να μένω συγκεντρωμένη στο αντικείμενο μου» (photos)

Την απολαμβάνουμε στην σειρά του Alpha «Κρατάς μυστικό». Η Ευσταθία Τσαπαρέλη έχει μάλιστα καταφέρει να κερδίσει με το ταλέντο της το τηλεοπτικό κοινό.

Αυτό που πολλοί μπορεί να μην γνωρίζουν είναι ότι η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον συνάδελφό της, Αλέξανδρο Λογοθέτη.

-Είδατε με το σύζυγο σου μαζί τα επεισόδια;

«Ναι, τα είδαμε πολύ σχολαστικά! Είναι πολύ αυστηρός ο Αλέξανδρος. Για αυτό και τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ. Κατάλαβα ότι του άρεσε το αποτέλεσμα και γενικότερα και ειδικότερα στο πώς εγώ το προσέγγισα. Γενικά, μου έχει δώσει να καταλάβω ότι του αρέσει και κάπως... καμαρώνει!» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Εκείνος ζήτησε τη γνώμη σου για τη σειρά που συμμετέχει;

«Εννοείται ότι τη ζήτησε. Για μένα ο Αλέξανδρος είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση ηθοποιού και δεν το λέω για να «παινέψω το σπίτι μου». Έχει ένα τρόπο και μια προσέγγιση σε οποιοδήποτε ρόλο αναλαμβάνει, ώστε σε κάνει να ξεχάσεις ότι πρόκειται για ρόλο. Διαθέτει μια συγκλονιστική φυσικότητα. Υποδύεται τους ρόλους χωρίς υπερβολή, με ένα απίστευτο μέτρο, όλο αυτό όμως από πίσω έχει πολλή δική του δουλειά.»

-Ασχολείσαι με τις τηλεθεάσεις;

«Είναι πολύ δύσκολο να κρατηθείς έξω από αυτό. Ο βασικότερος λόγος είναι γιατί οι τηλεθεάσεις μπορούν να διαμορφώσουν το μέλλον μιας δουλειάς. Πιστεύω πως αυτό που μπορεί να σε σώσει, όσο στραβά κι αν πάνε τα πράγματα, είναι το να παραμένεις συγκεντρωμένος στο αντικείμενο σου. Σαφώς θα ενημερωθώ, αλλά προσπαθώ να μένω συγκεντρωμένη στο αντικείμενο μου. Πιστεύω πάρα πολύ - σε αυτήν τη σειρά, γιατί όσα βλέπω και ζω μέσα σε αυτή μου διαψεύδουν την εικόνα που είχα μέχρι πρότινος για την τηλεόραση. Είδα μια παραγωγή πάρα πολύ φροντισμένη, με φανταστικούς συντελεστές σε όλες τις θέσεις. Όλα τα κομμάτια αυτής της δουλειάς είναι σε τόσο καλό επίπεδο που είμαι σίγουρη ότι θα αναγνωριστεί από τον κόσμο. Ήδη συναντώ ανθρώπους που δεν γνωρίζω και μου λένε ότι είχαν χρόνια να δουν τόσο καλή κωμωδία.»

-Συνεργάζεσαι με τον Μελέτη και με την Τραϊανό.

«Με τον Μελέτη ήμασταν μαζί στις «Μάγισσες της Σμύρνης», οπότε είχαμε ήδη αναπτύξει μια οικειότητα και επίσης είχε εδραιωθεί η μεταξύ μας εκτίμηση επάνω στη δουλειά, Όταν κάναμε τις πρώτες της σκηνές με τον Μελέτη, ένιωσα πολύ μεγάλη ασφάλεια. Είναι πολύ ωραίος τύπος, γενναιόδωρος και υποστηρικτικός. Η Τραϊανό είναι φοβερή περίπτωση! Είναι η χαρά της ζωής, ένα πολύ γλυκό πλάσμα, ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος και μου αρέσει γιατί είναι από τους ανθρώπους που θα πουν αυτό που σκέφτονται. Δεν το ωραιοποιεί, με το δικό της τρόπο θα σου πει αυτό που θέλει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved