Αντώνης Καρυστινός: «Η ζωή μου αυτή τη στιγμή είναι πολύ περίεργη και δύσκολη» - Τι συμβαίνει;
Showbiz

Αντώνης Καρυστινός: «Η ζωή μου αυτή τη στιγμή είναι πολύ περίεργη και δύσκολη» - Τι συμβαίνει;

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Αντώνης Καρυστινός, σε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε ότι η οικογένεια του δε ζει πλέον στην Ελλάδα.

Σημείωσε επίσης πως η ζωή του αυτή τη στιγμή είναι περίεργη και δύσκολη.

«Λόγω της κρίσης, δεν ζούμε πλέον στην Ελλάδα με την οικογένεια μου. Έχω μια κόρη 4 ετών και μια σύζυγο που τελείωσε το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Αυτοί που έχουν τελειώσει το Μετσόβιο καταλαβαίνουν τι σημαίνει την εποχή της κρίσης να είσαι αρχιτέκτονας ή μηχανικός στην Ελλάδα.

Πριν από ενάμιση χρόνο, λοιπόν, πήραμε την απόφαση να πάμε στη Μεγάλη Βρετανία. Ήταν μια αυθόρμητη απόφαση.

Ένα βράδυ γύρισα από το θέατρο και επηρεασμένος ίσως από ένα έργο του Πίντερ που παίζαμε εκείνη την περίοδο, τον Δεκέμβριο του 2017, λέω στη γυναίκα μου: "Δεν πάμε να φύγουμε;"».

Η κόρη μας, η Μίκα, ήταν τότε 2 ετών. Κάναμε κάποια σχέδια, είχαμε ξεκινήσει ξένες γλώσσες -ιταλικά, γερμανικά- και κοιτούσαμε τις εναλλακτικές.

Είχαμε σκεφτεί να πάμε ακόμα και στον Καναδά. Έτσι, φύγαμε με ένα παιδί 2,5 ετών και μια γάτα.

Ο ηθοποιός αναφερόμενος στον λόγο που επέλεξαν τη Μεγάλη Βρετανία εξήγησε πως είναι μια χώρα που κατά τη γνώμη του μπορεί να τους προσφέρει εξέλιξη σε επίπεδο σπουδών, παραστάσεων, πληροφοριών.

«Επίσης, επειδή είμαστε μεγάλοι και οι γονείς μας είναι εξίσου μεγάλοι, σκεφτήκαμε ότι δεν θα είμαστε μακριά και θα μπορούμε να ερχόμαστε ορισμένα Σαββατοκύριακα. Σαφώς και η γλώσσα έπαιξε ρόλο στην απόφαση μας.

Ζούμε στο νότιο Λονδίνο, στο Surrey. Είναι μια πολύ όμορφη περιοχή», πρόσθεσε στη συνέντευξη του.

Λόγω αυτής της αλλαγής μάλιστα γκρουπάρει τα γυρίσματα ώστε να μπορεί να έρχεται στην Αθήνα όταν έχει δουλειά και να επιστρέφει πάλι πίσω.

Πηγή Χάι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved