Νίκος Ζωιδάκης: «Τα λάθη μου μόνο εγώ θα τα επωμιστώ» (Photos)
Showbiz

Νίκος Ζωιδάκης: «Τα λάθη μου μόνο εγώ θα τα επωμιστώ» (Photos)

Η φετινή σεζόν  βρίσκει τον Νίκο Ζωιδάκη στην Αθήνα, σε μια νέα συνεργασία που δεν είχε ξανακάνει στο παρελθόν.

Ο τραγουδιστής μίλησε στο ΛΟΙΠΟΝ για τη δουλειά του, τους συναδέλφους και τους φίλους του, ενώ αναφέρθηκε στην οικογένεια του, τη σύζυγο και τις τρείς κορές του.


Το ανθρώπινο κομμάτι για να συνεργαστείς με κάποιον είναι βασικό για σένα;
«Πολύ σημαντικό, γιατί από τη στιγμή που μια συνεργασία δεν έχει και την ανθρώπινη αύρα της, στη συνύπαρξη ανθρώπων που δεν έχουν ξανασυνεργαστεί, αν δεν υπάρχει ανθρώπινη σχέση, νομίζω ότι δεν μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα. Ποτέ, όσα χρόνια δουλεύω, δεν θυμάμαι να συνυπήρξα με ανθρώπους που δεν ταίριαζαν τα «χνώτα» μας»


Συμβουλεύεσαι τους δικούς σου ανθρώπους;
«Την οικογένεια μου δεν την ανακατεύω ποτέ σε αυτό, ούτε τη γυναίκα μου ούτε τα αδέλφια μου, τον αδελφό και την αδελφή μου, οι οποίοι παρατηρούν από απόσταση όλα αυτά τα χρόνια τις κινήσεις μου, ενώ η σχέση μας είναι πάρα πολύ καλή»


Οι δικοί σου άνθρωποι μάθαιναν τα νέα για σένα, όπως όλος ο κόσμος, από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης; «Ακριβώς. Αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά μου όλα αυτά τα χρόνια στη δουλειά μου. Ποτέ κανένας δεν γνωρίζει νωρίτερα τι θα κάνω, μόνο εγώ. Τα λάθη μου μόνο εγώ θα τα επωμιστώ. Αν τα συζητήσω με κάποιον και ακολουθήσω τη γνώμη του, πάλι εγώ δε θα την «πληρώσω», αν γίνει λάθος; Έχω μάθει στη ζωή μου να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, για αυτό κι έχω βγάλει κι ένα δίσκο με τίτλο «Αναλαμβάνω την ευθύνη». Τις περισσότερες φορές δεν με ξεγελάει το ένστικτο μου κι έτσι...»


Σε ό,τι αφορά στην προσωπική ζωή σου συμβαίνει το ίδιο; «Έχω πολλούς γνωστούς, οι φίλοι μου είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, πάρα πολλά χρόνια δοκιμασμένοι και από εμένα και από αυτούς. Από το χώρο που βρίσκομαι φίλο και δικό μου άνθρωπο έχω τον Βασίλη Καρρά. Είμαστε πάρα πολλά χρόνια φίλοι, τη φιλία μας τη δέσαμε με την κουμπαριά, βάφτισε τη μικρή μου κόρη. Έχω μάθει πάρα πολλά από τον άνθρωπο αυτό, ό,τι έχουμε πει μεταξύ μας ειπώθηκε με αγάπη, θέλοντας ο ένας το καλό του άλλου. Δεν έχουμε να ανταγωνιστούμε ο ένας τον άλλον, αυτό που κάνω εγώ είναι διαφορετικό από εκείνο που κάνει ο Βασίλης»


Παίζει ρόλο αυτό;
«Πολύ μεγάλο. Ένας λόγος που μπορώ να συνυπάρχω με πολύ κόσμο στη δουλειά αυτή είναι ότι κάνω κάτι διαφορετικό από τον Αντύπα ή τον Καραφώτη. Δεν είναι εύκολο σε αυτές τις δουλειές, συνήθως υπάρχει ο ανταγωνισμός ποιος θα φανεί ο καλύτερος. Ανταγωνίζομαι συνεχώς τον εαυτό μου. Τους συναδέλφους, όποιο είδους μουσικής και να πρεσβεύουν, τους βλέπω όλους με αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση. Δεν θεώρησα ποτέ ότι ανταγωνίζομαι κάποιον», λέει ο ίδιος στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved