Χωρισμός-βόμβα για πρωταγωνίστρια από τις Άγριες Μέλισσες. Τα πάνω-κάτω στη ζωή της (photos)
Showbiz

Χωρισμός-βόμβα για πρωταγωνίστρια από τις Άγριες Μέλισσες. Τα πάνω-κάτω στη ζωή της (photos)

Ήρθε η απόλυτη επιτυχία στα επαγγελματικά της, όμως στα προσωπικά της, ενώ όλα φαίνονταν ρόδινα και πολύ όμορφα, ήρθε ο χωρισμός και μάλιστα σε μία στιγμή που κανείς δεν περίμενε. 

Ο λόγος για πρωταγωνίστρια από τις Άγριες Μέλισσες η οποία από τις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν γνωρίζει τεράστια επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο, όχι όμως και σε προσωπικό αφού έλαβε τέλος η σχέση της με τον αγαπημένο της.

Το ζευγάρι ήταν μαζί περίπου έναν χρόνο και όλα έδειχναν πως πάνε υπέροχα ανάμεσά τους. Μάλιστα, κάποιοι τούς ήθελαν σύντομα να παίρνουν την απόφαση της συγκατοίκησης αλλά και ενός μελλοντικού γάμου για τον οποίο άλλωστε δεν βιάζονταν. Όμως, ήρθε ξαφνικά το τέλος στον έρωτά τους, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της Real.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ειδύλλιο του ζευγαριού ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της παράστασης «Ο ηλίθιος» στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά, έργο στο οποίο εκείνος είχε τη μουσική επιμέλεια, ενώ εκείνη είχε το ρόλο της Ναστάζια Φιλίποβνα. Στις πρόβες οι δυο τους άρχισαν να έρχονται όλο και πιο κοντά, αλλά η σχέση τους προχώρησε κατά τη διάρκεια του έργου «Οιδίπους: Ο μύθος της ιστορίας του κόσμου όπως το είπαν οι Έλληνες».

Δείτε στην gallery για ποιους πρόκειται:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved