Όλο το παρασκήνιο για τον χωρισμό Κίτσου-Μάτσα! Πού συναντήθηκαν πρόσφατα και πώς αντέδρασαν! (pics)
Showbiz

Όλο το παρασκήνιο για τον χωρισμό Κίτσου-Μάτσα! Πού συναντήθηκαν πρόσφατα και πώς αντέδρασαν! (pics)

Μόλις χθες έγινε γνωστός ο αθόρυβος χωρισμός της Μαρίας Κίτσου που απολαμβάνουμε ως Λενιώ στις Άγριες Μέλισσες, με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Μίνωα Μάτσα.

Το ζευγάρι έδωσε τέλος στη σχέση του πολύ πρόσφατα, όμως φρόντισαν από κοινού και οι δύο να κρατήσουν την απόφασή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.Όπως αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή Έλα χαμογέλα ο Παύλος Σταματόπουλος, έτυχε να τους δει σε κάποια εκδήλωση απονομής βραβείων πριν από περίπου μία εβδομάδα και διαπίστωσε πόσο καλά ήταν μεταξύ τους.

Όπως είπε όμως καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και παρά το γεγονός ότι εκείνη μιλούσε για τον γνωστό μουσικοσυνθέτη με τα καλύτερα λόγια, η ηθοποιός ήταν στη μία άκρη του χώρου και εκείνος στην άλλη.

Πάντως, οι δυο τους έχουν χωρίσει οριστικά πλέον και τίποτα δεν δείχνει να είναι ικανό για να τους φέρει ξανά κοντά.Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι ήταν μαζί περίπου έναν χρόνο και πολλοί έλεγαν μέχρι πολύ πρόσφατα πως ετοιμάζονται να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη και πως δεν αποκλείεται να παντρευτούν σύντομα.

Δείτε τι ακριβώς αποκαλύφθηκε στην εκπομπή στο παρακάτω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved