Συγκλονίζει Ελληνίδα τραγουδίστρια μιλώντας για τον νεκρό αδελφό της & την ψυχικά ασθενή μητέρα της
Showbiz

Συγκλονίζει Ελληνίδα τραγουδίστρια μιλώντας για τον νεκρό αδελφό της & την ψυχικά ασθενή μητέρα της

Όταν ήταν 28 ετών έχασε ξαφνικά τον αδελφό της ενώ αναγκάστηκε να ζει με την ψυχικά ασθενή μητέρα της η οποία έπασχε από αγχώδη διαταραχή, ψυχαναγκαστική υστερία και κατάθλιψη.

Μέσα σε λίγες γραμμές, η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια μίλησε για τις πιο σκοτεινές στιγμές της ζωής της που της κόστισαν συναισθηματικά και ψυχικά. Η ίδια παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στο People:

«Από παιδί έχω περάσει δύσκολα. Η μητέρα μου ήταν ψυχικά ασθενής. Την διαφορετικότητά της άρχισα να την καταλαβαίνω μετά τα 20. Είναι πολύ δύσκολο να αποδεχθείς ότι ο άνθρωπος με τον οποίο μεγαλώνεις είναι κλινική περίπτωση. Είχε αγχώδη διαταραχή, ψυχαναγκαστική υστερία και κατάθλιψη. Έφτασε στο σημείο της αποπροσωποίησης.

Ήταν δίπλα μας, μιλούσαμε και ένιωθε σαν να βρίσκεται αλλού. Δεν δέχτηκε να πάρει από νωρίς αγωγή γιατί θεωρούσε ότι αγωγή παίρνουν οι τρελοί. Δε μπόρεσε να επιβιώσει ούτε συναισθηματικά ούτε σωματικά.

Νόσησε από LSA (Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση). Πρόκειται για τη νευρολογική πάθηση που είχε και ο Sthephen Hawking. Όλο αυτό ήταν πολύ σκληρό, με έμαθε όμως να είμαι ευαισθητοποιημένη με διάφορα θέματα.

Με τους ψυχικά ασθενείς, τους πρόσφυγες και γενικά τους ανθρώπους που βιώνουν δυσκολίες. Στη ζωή μου νιώθω ότι θέλω να πετάξω τα ταμπού. Θέλω να αγκαλιάζω και να στηρίζω αυτούς τους ανθρώπους».

Η εν λόγω τραγουδίστρια βίωσε όμως και ακόμα μία τραγωδία στη ζωή της. Όταν ήταν 28 ετών έχασε τον 23χρονο αδερφό της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στον ύπνο του, κάτι που της κόστισε ιδιαίτερα συναισθηματικά.

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποια τραγουδίστρια πρόκειται...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved