Τhe Voice: Η αποστομωτική απάντηση της Παπαρίζου για την Μαραβέγια (Photos)
Showbiz

Τhe Voice: Η αποστομωτική απάντηση της Παπαρίζου για την Μαραβέγια (Photos)

Η Έλενα Παπαρίζου κλέβει τις εντυπώσεις στο «The Voice of Greece».

Η τραγουδίστρια μίλησε για το αν η εμπειρία την έχει κάνει να νιώσει μεγαλύτερη άνεση στο τηλεοπτικό πλατό, τι μπορεί να δώσει διάρκεια στο χώρο σε έναν καλλιτέχνη και τι θα ήταν αυτό που θα μπορούσε να την κάνει να αποχωρήσει από το σόου.


Φέτος σας βλέπουμε όλο και πιο συχνά να σηκώνεστε από τη θέση σας, να πλησιάζετε τους διαγωνιζόμενους και να αλληλεπιδράτε εντονότερα. Η εμπειρία σάς έχει κάνει να νιώσετε μεγαλύτερη άνεση στο τηλεοπτικό πλατό;


«Νομίζω ότι έχει να κάνει με το ότι πάντα ο ένας προκαλεί τον άλλον. Έτσι είναι το show. Πολλοί με ρωτάνε αν έχουμε σενάριο, όλα όμως γίνονται αυθόρμητα. Τα πάντα μας βγαίνουν εκείνη τη στιγμή»


Η απουσία του Κωστή Μαραβέγια από το σόου αυξάνει τις πιθανότητες για μια νίκη;
«Δεν ξέρω, το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν θα νικήσει ο Κωστής Μαραβέγιας. Νιώθω βέβαια ότι και πέρσι κάπως είχα συμβάλει κι εγώ στη νίκη του, μιας και η Λεμονιά Μπέζα ξεκίνησε από την ομάδα μου. Το σημαντικό όμως δεν είναι να κερδίζουμε εμείς οι coaches, αλλά να βγαίνουν κερδισμένα τα παιδιά από το παιχνίδι και να κάνουν ωραία πράγματα ύστερα απ' αυτό».


Είμαστε στο στάδιο των battles. Για εσάς έχει βρεθεί ήδη η «φωνή» της Ελλάδας;
«Έχουμε πάρα πολύ καλές φωνές, για άλλη μία χρονιά. Θεωρώ ότι πολλοί θα μπορούσαν να είναι το «The Voice of Greece» φέτος, αλλά αυτό θα το κρίνει ο κόσμος».


Ποιον coach θεωρείτε πιο δυνατό αντίπαλο; Εκείνον που έχει χτίσει μια εξίσου δυνατή ομάδα με τη δική σας;
«Όλοι έχουμε κάνει πολύ ωραίες ομάδες. Το πιστεύω πραγματικά αυτό»


Έχουμε δει αρκετά ταλέντα να λειτουργούν ως πυροτεχνήματα που λάμπουν για λίγο και μετά χάνονται. Τι μπορεί να δώσει διάρκεια στο χώρο σε έναν καλλιτέχνη;
«Κατ' αρχάς δεν σημαίνει ότι κάποιος που βγαίνει από ένα τηλεπαιχνίδι πρέπει να κάνει κατευθείαν «κάτι». Όλα θέλουν το χρόνο τους. Απλώς ένα τηλεοπτικό παιχνίδι δίνει απίστευτα γρήγορη και καλή προβολή. Στην τηλεόραση όλα είναι γρήγορα, οι ρυθμοί της είναι διαφορετικοί. Για να είσαι καλλιτέχνης πρέπει να έχεις τεράστια υπομονή και να κάνεις πολλή δουλειά, έτσι ώστε να καταφέρεις να το κάνεις ολοκληρωμένα και για πολλά χρόνια».


Τι θα ήταν αυτό που θα μπορούσε να σας κάνει να σκεφτείτε να αποχωρήσετε από το σόου;
«Προς το παρόν, δεν έχω κάποιο λόγο να αποχωρήσω από το σόου», είπε στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved