Κουρκούλης-Πάολα: Η λαμπερή πρεμιέρα και το νέο τατουάζ της τραγουδίστριας σε... καυτό σημείο!
Showbiz

Κουρκούλης-Πάολα: Η λαμπερή πρεμιέρα και το νέο τατουάζ της τραγουδίστριας σε... καυτό σημείο!

Πρεμιέρα με πολύ κέφι και ζωντάνια είχαν ο Νίκος Κουρκούλης και η Πάολα σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

Το κοινό της συμπρωτεύουσας και όχι μόνο έδωσε δυναμικά το παρών στην πρεμιέρα του Vogue Club με τους δύο καλλιτέχνες να ενώνουν τις φωνές τους και να μας παρουσιάζουν ένα άρτια δομημένο πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες απ' την προσωπική τους δισκογραφία αλλά και από τραγούδια που έχουμε αγαπήσει!

Ο Νίκος Κουρκούλης εμφανίσθηκε επί σκηνής στους ρυθμούς του νέου του τραγουδιού "Έλυνε και Έδενε" ενώ ακολούθησαν οι παλαιότερες επιτυχίες του που έχουμε αγαπήσει! Εκεί ήταν και η σύζυγός του Κέλλυ Κελεκίδου.

H Πάολα, εκρηκτική όπως πάντα, εμφανίσθηκε επί σκηνής με το τραγούδι της "Περαστική" ενώ ακολούθησε η νέα της επιτυχία "Καταστροφή" που αν και μετρά ελάχιστες ημέρες κυκλοφορίας έχει ήδη αγαπηθεί και αυτό φάνηκε και στην live ερμηνεία του τραγουδιού στο Vogue Club!

Ένα εξαιρετικό δίδυμο σπουδαίων καλλιτεχνών που ενώνουν τις φωνές τους για πρώτη φορά , στον πιο σύγχρονο χώρο διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη!

Μαζί τους η Courtney Parker, ο Παναγιώτης Τσαφαράς, ο Σταμάτης Χουχουλής, η Τραϊάνα Ανανία, και ο Dj Ζαφείρης Λογοθετίδης.

Την παράσταση, όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε η Πάολα η οποία για ακόμα μία φορά εντυπωσίασε με τις extreme στυλιστικές της επιλογές. Όμως, σίγουρα τα βλέμματα έκλεψε το νέο της τατουάζ στον ένα μηρό της που έδινε την εντύπωση καλτσοδέτας.

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved