Η κόρη του Κιμούλη ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της και έχει αλλάξει πολύ από τότε που τη θυμάστε!
Showbiz

Η κόρη του Κιμούλη ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της και έχει αλλάξει πολύ από τότε που τη θυμάστε!

Η Μαριάννα Κιμούλη είναι πλέον 25 ετών και ήδη ακολουθεί τα δικά της καλλιτεχνικά μονοπάτια, προφανώς επιχειρώντας να διαγράψει μία λαμπρή πορεία στον χώρο της υποκριτικής όπως ακριβώς και ο πατέρας της. 

Η νεαρή κοπέλα η οποία αποτελεί τον καρπό του έρωτα που έζησαν στο παρελθόν ο Γιώργος Κιμούλης και η Μαρία Δαμανάκη είναι πλέον έτοιμη να βγει στο θεατρικό σανίδι μιας και έχει ήδη σπουδάσει το αντικείμενο, στο Royal Central School of Speech & Drama στο Λονδίνο, αλλά και στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Όσοι τη γνωρίζουν λένε πως η Μαριάννα είναι τελειομανής και φυσικά η πιο μεγάλη αλλά και απαιτητική θαυμάστρια του Γιώργου Κιμούλη.

Η σχέση τους είναι μοναδική και στηρίζεται πάνω σε πολύ γερές βάσεις, όπως βέβαια και αυτή που έχει η Μαριάννα με τη μητέρα της.

«Η κόρη μου έχει τη δική της ζωή. Είναι αυτόνομο πλάσμα. Μαζί σχεδόν μεγαλώσαμε. Ο όρος "συγκατοικώ" με την κόρη μου σημαίνει ότι είναι αυτόνομο πλάσμα αλλά παλεύεις να μη φέρει αυτή η σχέση ίχνος κτητικότητας.

Δεν είμαι περήφανος για εκείνη, αλλά χαίρομαι» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του και συνέχιζε: «Γιατί και πάλι, η περηφάνια φέρει μια κτητικότητα του γονιού προς το παιδί, σαν να λέει «το παιδί μου πετυχαίνει και αυτό είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου». Είναι λίγο τσιγκούνικο.

Το να είσαι ευτυχισμένος για την επιτυχία ενός πλάσματος, ναι. Το να είσαι περήφανος σημαίνει κρυφά ότι είσαι περήφανος για τον εαυτό σου. Αυτό δεν είναι ωραίο για τα παιδιά. Προσπαθώ να είμαι γενναιόδωρος μαζί της. Υπάρχει ένας ωραίος στίχος που λέει “αγαπάω σημαίνει οφείλω”».

Δείτε την παρακάτω σε φωτογραφίες και από το παρελθόν αλλά και πρόσφατα όταν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Εθνικού Θεάτρου με την παράσταση "Χριστουγεννιάτικη Ιστορία". Εκεί διαπιστώσαμε πόσο πολύ έχει αλλάξει η νεαρή και πολλά υποσχόμενη Μαριάννα Κιμούλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved