Χρήστος Πολίτης: Πώς είναι στα 77 του ο «Γιάγκος Δράκος» της «Λάμψης»; (Photos)
Showbiz

Χρήστος Πολίτης: Πώς είναι στα 77 του ο «Γιάγκος Δράκος» της «Λάμψης»; (Photos)

Έριξε μαύρη πέτρα πίσω του ο Χρήστος Πολίτης!

Από την ημέρα που οι προβολείς έσβησαν αποφάσισε να ακολουθήσει έναν δρόμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τον «θόρυβο» της πόλης.

Ως «Γιάγκος Δράκος» στην επιτυχημένη σειρά του Νίκου Φώσκολου «Η Λάμψη» γνώρισε τεράστια επιτυχία, με το κοινό να μην χορταίνει το ταλέντο, την αρχοντιά και τη βαριά φωνή του. Σήμερα ωστόσο στα 77 του χρόνια ο Χρήστος Πολίτης επέλεξε να ζει απομονωμένος στην Επίδαυρο, έχοντας κόψει κάθε επαφή με τους συναδέλφους του.

Τα τηλεοπτικά πλατό και το θεατρικό σανίδι, όχι μόνο δεν του έχουν λείψει, αντίθετα κοντά στη φύση νιώθει απόλυτα ήρεμος, απολαμβάνοντας τις μικρές χαρές της ζωής. Η οικογένεια του, αλλά και οι λίγοι καλοί του φίλοι δεν φεύγουν στιγμή από το πλευρό του, δίνοντας νόημα στην ήσυχη καθημερινότητα του.

Αν και εξακολουθεί να δέχεται επαγγελματικές προτάσεις για θέατρο και τηλεόραση, εκείνος επιλέγει να απέχει. Σπάνια σηκώνει το τηλέφωνο του, εάν τύχει και είναι ανοικτό, ενώ αποφεύγει να απαντά σε μηνύματα. Οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, δίνοντας το «παρών» πολύ επιλεκτικά σε κάποιες θεατρικές παραστάσεις.

Σύμφωνα με το Χάι, λέγεται μάλιστα πως ο λόγος που ο 77χρονος πρωταγωνιστής της θρυλικής «Λάμψης» αποφάσισε να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι επειδή πικράθηκε βαθιά από το σινάφι του και θέλησε να κάνει restart. Πλέον, όπως αποκάλυψε η Κάτια Δανδουλάκη, με την οποία υπήρξε φίλος, αλλά σήμερα δεν έχει καμία επαφή μαζί της, ζει σχεδόν ασκητικά.

«Δεν έχουμε μιλήσει, δεν θέλει απ' ό,τι έχω καταλάβει. Όχι προσωπικά με εμένα, γενικά. Ο Χρήστος έχει προτιμήσει να "μονάσει", ζει πια κοντά στην Επίδαυρο. Είναι μια χαρά με την οικογένεια του, τους ανθρώπους του, τους φίλους του, αλλά κουράστηκε προφανώς και ήθελε μετά απ' όλα αυτά την απόλυτη απομάκρυνση», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. Όσοι πάντως ξέρουν τον Χρήστο Πολίτη αναφέρουν πως βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της ζωής του, με τη διάθεση του να είναι στα ύψη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved