Ειρήνη Παπαδοπούλου: Μιλάει πρώτη φορά για τον σύντροφό της και στάζει... μέλι! (photos)
Showbiz

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Μιλάει πρώτη φορά για τον σύντροφό της και στάζει... μέλι! (photos)

Πολύ ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου η οποία σε αντίθεση με το παρελθόν, πλέον δεν έχει κανένα πρόβλημα να μιλάει για τη σχέση της με τον γοητευτικό τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη

«Θεωρώ πως όταν έχεις μία σχέση είναι πολύ κουραστικό να προσπαθείς να την κρύψεις και πολλές φορές αυτό δε σε βοηθά να τη ζήσεις και να χαρείς. Δε θα φωνάξω τη χαρά μου για τον Αλέξανδρο αλλά δε θα την κρύψω κιόλας» δήλωσε η τραγουδίστρια στη Real μιλώντας ουσιαστικά πρώτη φορά τόσο ανοιχτά για την προσωπική της ζωή.

Η ίδια, όταν ρωτήθηκε ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένας άνδρας για να στέκεται στο πλευρό της δεν δίστασε να πει πως θέλει να την κάνει να νιώθει γυναίκα και να μπορεί να χουχουλιάσει στην αγκαλιά του νιώθοντας σιγουριά.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου επίσης δεν έκρυψε τη μεγάλη επιθυμία της να κάνει οικογένεια: «Το έχω στο μυαλό μου από πιο μικρή ηλικία. Μάλιστα θέλω να κάνω και πολλά παιδιά. Αλλά όπως λέει και το τραγούδι, πρέπει να υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης συνεργάζονται και επαγγελματικά καθώς ο γνωστός τερματοφύλακας συμμετέχει στο videoclip του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Μη με αγγίζεις».

Δείτε τρυφερές φωτογραφίες του ζευγαριού...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved