Showbiz

Αλέξης Γεωργούλης: «Η δυσλεξία με έβαλε στο επίκεντρο του χλευασμού και του bullying» (Video)

Gossip-tv Team

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για το Ευρωκοινοβούλιο, την δυσλεξία, τα αρνητικά σχόλια που άκουσε τελευταία αλλά προέβη και σε πιο προσωπικές αποκαλύψεις.

Ο Αλέξης Γεωργούλης τόνισε: «Τη πρώτη φορά που ήρθα στις Βρυξέλλες δεν ήξερα τι ακριβώς συμβαίνει εδώ μέσα. Κάθισα και απλά κοιτούσα τον κόσμο και με έπιασε ένας ενθουσιασμός. Αν συζητούσαμε πριν δέκα χρόνια ότι θα ήμουν Ευρωβουλευτής, θα έλεγα είναι αστείο»!

Και τόνισε: «Ήμουν πολύ άτακτος. Δυο φορές έχω δεχθεί αλλαγή περιβάλλοντος στο νηπιαγωγείο. Πέρασα σχετικά δύσκολα με τη δυσλεξία. Με έβαλε στο επίκεντρο του χλευασμού και του bullying. Ήμουν πολύ αντιδραστικός. Αν γυμνάστηκα στο δημοτικό, ήταν από τους τσακωμούς. Κάποια στιγμή τσακώθηκα με ένα παιδί και χτύπησε πολύ. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα που σταμάτησα να μιλάω στα παιδάκια. Μέχρι να τελειώσω το δημοτικό δεν μιλούσα στα παιδιά του σχολείου»!

Όσο για την ομιλία του, στο Ευρωκοινοβούλιο, είπε: «Δεν σχετίζεται η ομιλία μου με την δυσλεξία. Αν το κάνεις είναι ανήθικο. Τρολάρεις μια ομάδα που δεν θα έπρεπε. Αν ήσουν μέσα στην αίθουσα, δεν θα υπήρχε αυτή την αντιμετώπιση. Νομίζω ότι με περιμένουν στη…γωνία, για να αντλήσουν δημοσιότητα μέσω του σχολίου»

Τι ανέφερε για την προσωπική του ζωή; Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved