Showbiz

Πάολα: Αποκάλυψε γιατί δεν παίρνει διαζύγιο από τον Φώτη Ζογλοπίτη (Video)

Gossip-tv Team

Η Πάολα στην εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω μίλησε για την σχέση που έχει με τον πρώην σύζυγό της Φώτη Ζογλοπίτη και αποκάλυψε γιατί δεν παίρνει διαζύγιο.

Η Πάολα είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Εγώ δεν ξέρω αν με τον άνθρωπο μου είμαστε έτσι φτιαγμένοι από το θεό που να μπορούμε να σεβαστούμε ο ένας τον άλλον και αφού έχει τελειώσει ο γάμος ή αν είμαστε τόσο έξυπνοι για να κάνουμε αυτό που κάνουμε. Δεν υπήρχε ζήλια γιατί υπήρξαμε ζευγάρι παλιά.».

Και τόνισε: « Δεν μπορώ να μην κρατήσω ψηλά τον άνθρωπο που αγάπησα και αυτός το ίδιο να με κρατήσει ψηλά αφού με αγάπησε, έχουμε παντρευτεί, έχουμε κάνει το παιδί μας. Φυσικά το αξίζει σαν άνθρωπος. Όχι δεν έχουμε πάρει διαζύγιο, δεν χρειάζεται. Αν θελήσει ένας από τους δυο μας να παντρευτεί τότε θα δώσουμε το διαζύγιο.»!

Και υπογράμμισε: «Προς το παρόν δεν μας χρειάζεται. Εμείς θέλουμε να είμαστε ένα πράγμα, όχι για το παιδί μας, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα χωριστώ με αυτό τον άνθρωπο. Δεν το κάνουμε για το παιδί μας, πρώτα αγαπάμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και αυτό είναι θετικό για την κόρη μας»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved