Τσιμιτσέλης-Γερονικολού: Παντού μαζί! Το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και η επιστροφή στη βάση τους (pics)
Showbiz

Τσιμιτσέλης-Γερονικολού: Παντού μαζί! Το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και η επιστροφή στη βάση τους (pics)

Αχώριστοι είναι πλέον ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού, αφού εκτός από το γεγονός ότι συμπρωταγωνιστούν στο θέατρο, προμοτάρουν και τη νέα ταινία "Για πάντα" στην οποία επίσης συμπρωταγωνιστούν. 

Το ζευγάρι μάλιστα πριν από μερικές ημέρες έκανε ένα ταξίδι αστραπή στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να βρεθεί στην πρεμιέρα της ταινίας που αποτελεί την πρώτη του απόπειρα ως παραγωγού στη μεγάλη οθόνη του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη του η οποία είχε πολλούς λόγους να είναι παρούσα. Και όχι μόνο επειδή είναι η πρωταγωνίστρια της ταινίας αλλά και επειδή έτσι και αλλιώς θα τον ακολουθούσε προκειμένου να του σταθεί σε ένα τόσο σημαντικό βήμα στην καριέρα του.

Το ζευγάρι εθεάθη στο αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας και φυσικά αμέσως τράβηξε πάνω του τα βλέμματα των υπόλοιπων επιβατών που αναγνώρισαν τους δύο ηθοποιούς. Όσο και αν οι ίδιοι ήθελαν να κρύβονται πίσω από τα σκούρα γυαλιά τους, δεν τα κατάφεραν και φυσικά έγιναν αντικείμενο συζήτησης. Κυρίως η όμορφη ηθοποιός η οποία ήταν πραγματικά εντυπωσιακή με το styling που είχε επιλέξει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρεμιέρα της ταινίας είχε οριστεί για την πρώτη ημέρα του χρόνου και πρόκειται για μία ρομαντική ιστορία δύο ανθρώπων που θα πουν στις ζωές τους το "Για πάντα" πολλές φορές. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του ζευγαριού από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved