Χρήστος Φερεντίνος: «Το Deal είναι μια ανείπωτη καψούρα» (Photos)
Showbiz

Χρήστος Φερεντίνος: «Το Deal είναι μια ανείπωτη καψούρα» (Photos)

Μια ανάσα πριν από την επιστροφή του Deal στον Alpha, ο παρουσιαστής κάνει την αυτοκριτική του και μιλά για όλους και για όλα.

Το τηλεπαιχνίδι Πάνω Κάτω έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του Alpha στις 16 Σεπτεμβρίου. Μόλις έναν μήνα μετά, τα sites έγραφαν με πηχυαίους τίτλους πως κόβεται η εκπομπή.

Πολλά γράφτηκαν και άλλα τόσα ακούστηκαν για το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι και την πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης, τι λέει όμως ο ίδιος ο Χρήστος Φερεντίνος;


«Το Πάνω Κάτω μου άφησε μια ωραία γεύση. Ήταν ένα παιχνίδι γνώσεων, ένα ειδικό παιχνίδι που είναι βραδύκαυστο και ο τηλεθεατής χρειάζεται χρόνο για να συνδεθεί μαζί του. Στους σχεδόν τέσσερις μήνες που το παιχνίδι ήταν στον αέρα, είχε μια αξιοπρεπή παρουσία, χωρίς να κάνει την μεγάλη επιτυχία. Ήταν ένα διαφορετικό είδος παιχνιδιού που δεν μου άφηνε περιθώρια να αυτοσχεδιάσω. Αλλά και πάλι θα σου πω ότι το απόλαυσα, διότι είχε ενδιαφέρον.


Σε αυτό το σημείο θέλω να ξεκαθαρίσω πως το Πάνω Κάτω δεν κόπηκε. Απλά ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για τα 75 επεισόδια που είχαμε υπογράψει να κάνουμε και ουσιαστικά δεν υπογράψαμε την ανανέωση ώστε να συνεχίσει και στο δεύτερο μισό της σεζόν. Από την άλλη, πίστευα ότι το Deal δεν είχε κάνει ακόμα τον κύκλο του. Αυτό εξάλλου δείχνει και η πορεία του στο χρόνο. Για κάποιο λόγο, πάντα επανερχόμαστε σε αυτό το παιχνίδι.


Η επιστροφή του, πέρα από δική μου επιθυμία, ήταν και του Alpha. Η αλήθεια είναι πως όταν έχεις καλή συνεργασία με ένα κανάλι, πάντα βρίσκεις την άκρη. Υπάρχει αυτοκριτική, η μελέτη, αλλά και ο κοινός στόχος σε αυτό που θέλει ο κόσμος.
Και σ’ το λέω αυτό διότι το Deal έλειψε από τον κόσμο. Τα μηνύματα που είχαμε από όλη την Ελλάδα για το Deal ήταν ασύλληπτα. Με το που ξεκινήσαμε το Πάνω Κάτω, μέσα σε έναν μήνα ο κόσμος ζητούσε να επιστρέψει το Deal. H δυναμική του συγκεκριμένου παιχνιδιού φάνηκε στη σεζόν 2018-2019. Η περσινή τηλεοπτική σεζόν ήταν η καλύτερη για το Deal. Ξεκίνησε δυνατά και ήταν πάντα πρώτο. Τελικά το Deal είναι ένα σίγουρο χαρτί στη δική μας τηλεοπτική τράπουλα», είπε με ειλικρίνεια στο People.


«Το Deal είναι μια ανείπωτη καψούρα»


Στις 4 Ιανουαρίου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το trailer που μαρτυρά και επίσημα την επιστροφή του Deal. Στο συγκεκριμένο trailer ο Χρήστος βρίσκεται σε ένα ρομαντικό δείπνο για δυο και υπό το φως των κεριών κάνει ερωτική εξομολόγηση. Στο τέλος αποκαλύπτεται πως η απέναντι καρέκλα είναι κενή και ο παραλήπτης της ερωτικής εξομολόγησης είναι ένα από τα πολλά κατακκόκινα κουτιά που κρύβουν τα ποσά στο Deal. Ένα ιδιαίτερα έξυπνο trailer με τον Χρήστο να δοκιμάζει το υποκριτικό του ταλέντο.

«Το Deal είναι μια ανείπωτη καψούρα. Το συγκεκριμένο τρέιλερ το σκέφτηκε η δημιουργική ομάδα του Alpha και ομολογώ πως όταν έπεσε η πρόταση στο τραπέζι ήμουν πολύ θετικός στο να το προχωρήσουμε. Συζητούσαμε διάφορα πράγματα, αλλά μόλις μου το πρότειναν ήθελα να το κάνουμε. Έχει μια αλήθεια, έναν αυτοσαρκασμό και χιούμορ. Το αποτέλεσμα πιστεύω ότι μας δικαίωσε».

Τα γυρίσματα έγιναν σε ένα εστιατόριο του Πειραιά και διήρκεσαν περίπου δώδεκα ώρες. Βέβαια, μέσα σε αυτές τις ώρες δεν έλειψαν και οι αστείες στιγμές. «Φτάσαμε με το συνεργείο στις 7.00 το πρωί. Εκείνη την ημέρα είχε πολύ κρύο, αλλά αυτό δεν μας πτόησε. Αντίθετα, όλοι μας είχαμε μια απίστευτα θετική διάθεση.

Η πλάκα είναι πως αρκετές φορές αντί να σηκώσω το ποτήρι του κρασιού για να κάνω πρόποση, σήκωνα το κηροπήγιο που ήταν ακριβώς δίπλα μου, με αποτέλεσμα να λέω “στην υγειά μας” συνέχεια με το κερί στο χέρι.
Επίσης, όταν σήκωνα το ποτήρι, έσβηνε το κερί, με αποτέλεσμα και πάλι να διακόπτεται το γύρισμα. Πάντα στα τρέιλερ γελάμε πολύ, ειδικά στο συγκριμένο, καθώς υπήρχε από όλους μας η διάθεση να επιστρέψει το Deal. Ξέρεις, πολλές φορές θεωρούμε τα πράγματα δεδομένα.

Κι αυτό συμβαίνει σε όλα: στις σχέσεις, τις φιλίες, τις δουλειές. Όταν κάποια πράγματα γίνονται συνήθεια, χάνεται η αξία τους, κάτι που κανονικά δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Μέσα λοιπόν σε αυτό το διάστημα έλλειψης του Deal συνειδητοποιήσαμε το πόσο πολύ μας έλειπε. Είμαστε φουλ καψούρηδες για την επιστροφή του» λέει με χιούμορ.

To Deal κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στις 17.50 το απόγευμα στον Alpha και υπόσχεται επεισόδια γεμάτα σασπένς και συγκίνηση. «Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ξανά χρήματα και να βιώσουμε όμορφες στιγμές. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι παίζουν μεγάλο ρόλο οι προσωπικότητες των παικτών, οι ιστορίες που έχουν να πουν, αλλά και ο τρόπος που αντιδρούν στις προκλήσεις και το δέλεαρ του τραπεζίτη. Θεωρώ ότι σε αυτό τον νέο κύκλο του Deal πρόκειται να δούμε συναρπαστικά επεισόδια», ξεκαθάρισε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved