Χρήστος Φερεντίνος: «Δεν ήμουν αυστηρός πατέρας» (Photos)
Showbiz

Χρήστος Φερεντίνος: «Δεν ήμουν αυστηρός πατέρας» (Photos)

Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε σε γνωστό περιοδικό για όλους και για όλα.

Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά του.
Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι δεν έχει υπάρξει αυστηρός πατέρας.

Ο Χρήστος Φερεντίνος λόγω της δουλειάς του είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος στο ευρύ κοινό, στην προσωπική του ζωή κρατά χαμηλούς τόνους.

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι ήρεμος και cool. Βρήκες και συ άνθρωπο να σου πει για τη ζωή του! Μην περιμένεις να σου πω και κάτι άλλο», λέει γελώντας στο People.

Με την πρώην σύζυγό του, Σοφία Παυλίδου, με την οποία χώρισαν το 2016, έχουν αποκτήσει δύο αγόρια, τους δίδυμους Δημήτρη και Κωνσταντίνο.

«Τα παιδιά μου πηγαίνουν στη δευτέρα λυκείου. Αυτό που φροντίζω είναι να βρίσκομαι πάντα κοντά τους. Βέβαια, από ένα σημείο και μετά τα παιδιά δημιουργούν τους δικούς τους φίλους και κοινωνικούς κύκλους. Ως πατέρας ήμουν και φίλος με τα παιδιά μου, ενώ πάντα υπήρχαν όρια, αλλά και σεβασμός ανάμεσά μας. Δεν ήμουν αυστηρός πατέρας και ποτέ δεν έκανα υπερβολές. Σε γενικές γραμμές, μπορώ να σου πω ότι ούτε εμένα, αλλά ούτε και τη Σοφία μάς χαρακτήριζε η αυστηρότητα.

Αυτό που μας χαρακτήριζε και εξακολουθεί να μας χαρακτηρίζει είναι επικοινωνία, η συζήτηση και το να είμαστε ειλικρινείς. Μόνο έτσι καταφέρνουν οι άνθρωποι να μοιράζονται πράγματα. Ουσιαστικά, αυτό έχουν ανάγκη τα παιδιά από τους γονείς τους. Βέβαια, όσο ανοιχτοί και μοντέρνοι να είναι οι γονείς, πάντα υπάρχει ένα μικρό τείχος. Με αυτό λοιπόν το δεδομένο, είναι ωραίο ανά πάσα στιγμή και χωρίς να επεμβαίνεις στη ζωή τους να είσαι πάντα κοντά τους».

Η πατρότητα έφερε πολλές αλλαγές και στον ίδιο.

«Με τον ερχομό των παιδιών ωρίμασα και έγινα περισσότερο υπεύθυνος απέναντι σε πράγματα και καταστάσεις. Επίσης έμαθα να είμαι ακόμα πιο ανοιχτός στα ερεθίσματα και να προσαρμόζομαι στους κώδικες επικοινωνίας της νέας γενιάς. Πλέον ρισκάρω πολύ λιγότερο. Το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις γεννήθηκαν τα παιδιά μου ήταν να πουλήσω τη μηχανή μου. Για μια μεγάλη περίοδο με είχε πιάσει το συναίσθημα του φόβου και βγήκε ένα μέτρο στη ζωή μου, που δεν υπήρχε παλαιότερα. Βέβαια, στην πορεία αγόρασα άλλη μηχανή!», λέει με το γνωστό του χιούμορ.

Όσο μεγαλώνει, εκτιμά ακόμα πιο πολύ την αξία του ελεύθερου χρόνου ώστε να κάνει πράγματα που αγαπά.

«Τα ενδιαφέροντά μου παραμένουν σταθερά όλα αυτά τα χρόνια. Πηγαίνω στον κινηματογράφο, στο θέατρο και παρακολουθώ σειρές στο Netflix. Επίσης, ακόμα μια μεγάλη μου αγάπη είναι το ποδόσφαιρο, ενώ μαζευόμαστε με φίλους και παίζουμε».


Ο Χρήστος παίζει καλή μπάλα στο γήπεδο. Σκοπεύει άραγε να παίζει μπάλα στα τηλεοπτικά πλατό για πολλά χρόνια ακόμα;

«Δεν κάνω μεγάλα σχέδια, αλλά αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι πως την τηλεόραση δεν τη βλέπω σαν ερωμένη. Την έχω σαν σύζυγο, την οποία σέβομαι και αγαπώ. Θα ήθελα να παραμείνω στην τηλεόραση, είναι ένα Μέσο που μου αρέσει. Επιπλέον, δεν ανήκω στη μερίδα εκείνων που υποστηρίζουν πως σβήνει και πεθαίνει. Ίσα ίσα, θεωρώ πως ενισχύεται και αλλάζει μορφή», ξεκαθαρίζει.

Όντας ένας άνθρωπος με ανοιχτές κεραίες, είναι ενεργός χρήστης των social media.

«Μου αρέσουν τα social media, αν και έχω παρατηρήσει πως υπάρχει φοβερός εγωκεντρισμός και αφασία. Αλλά ακόμα κι εκεί μπορεί να ξεχωρίσεις τα πράγματα. Αυτό που πρέπει να προσέχουμε με τα social media είναι να μη χάνουμε την πραγματικότητα και να ξεχωρίζουμε την πραγματική ζωή από την εικονική».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved