Ντόρα Μακρυγιάννη: «Μετά το τέλος της σειράς θα απαντήσω στα περί φιλίας» (Photos)
Showbiz

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Μετά το τέλος της σειράς θα απαντήσω στα περί φιλίας» (Photos)

Η Ντόρα Μακρυγιάννη εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός, είναι και εντυπωσιακή, ενώ διαθέτει και καλλίγραμμο κορμί.

Ωστόσο, όπως η ίδια παραδέχεται δεν αντιστέκεται σε λιχουδιές, αντιθέτως το παρακάνει.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε επίσης για το αν την πλησιάζουν στο δρόμο, τι της λένε, και αν έχει αποκτήσει φιλίες μέσα από το καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1.

Ανήκετε σε εκείνες που δεν αντιστέκονται σε λιχουδιές ή σε εκείνες που προσέχουν αυστηρά τη διατροφή τους ακόμα και την περίοδο των εορτών;

«Δεν αντιστέκομαι καθόλου και ίσα ίσα το παρακάνω! Δεν είναι ότι έχω αδυναμία, απλώς είναι οι πιο ξέγνοιαστες μέρες που, μπορώ να ευχαριστηθώ με άνεση και το φαγητό».

Υπήρξαν στιγμές στη ζωή σας που ξεφύγατε στα κιλά;

«Κάποια στιγμή στη σχολή μου μόνο, αλλά και αυτό κράτησε περίπου έναν χρόνο. Είχα πάρει περίπου δέκα κιλά, αλλά πολύ γρήγορα επανήλθα στα κανονικά μου. Η αλήθεια είναι ότι έχω καλό μεταβολισμό».

Οι γυναίκες στον δρόμο σας πλησιάζουν; Ζητούν συμβουλές ομορφιάς;

«Όχι, οι περισσότεροι με σταματούν για μια φωτογραφία».

Για τις εξελίξεις στη σειρά σας πολιορκούν;

«Με ρωτούσαν συνέχεια μέχρι να εμφανιστεί η Κάτια στη ζωή μου και πλέον με ρωτούν για τον Μιχάλη και πότε θα είμαστε μαζί. Η επόμενη ερώτηση είναι πότε θα μάθω για τη Μάρθα».

Τους απαντάτε;

«Δεν τους απαντώ, γιατί δεν μου αρέσει να κάνω spoiler. Τους λέω «περιμένετε λίγο και θα τα δείτε».

Για ποιο λόγο θεωρείτε ότι η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» αρέσει στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο με τη σειρά του την επιβραβεύει με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης;

«Νομίζω ότι έχει μια καλή μαγιά συνολικά, είναι το σενάριο, είναι ένα σίριαλ που το αγάπησαν οι τηλεθεατές από πέρυσι αλλά 'και οι χαρακτήρες και ως ήρωες και ως ηθοποιοί, θεωρώ ότι είναι συνολικά μια όμορφη δουλειά».

Έχουν προκύψει φιλίες με τους συμπρωταγωνιστές σας;

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά σίγουρα έχουν δημιουργηθεί πολύ δυνατές σχέσεις με πολύ μεγάλη αγάπη. Μετά το τέλος της σειράς, όμως, θα απαντήσω στα περί φιλίας».

Με ποιες ή ποιους είστε πιο κοντά;

«Και τη Μαριάννα Τουμασάτου την αγαπώ και την Ταμίλα Κουλίεβα και τη Μαρκέλλα Γιαννάτου. Έχω εξαιρετικές σχέσεις και με τις τρεις».

Γυρίστε τον χρόνο πίσω και σκεφτείτε τη μέρα εκείνη που άλλαξε η ζωή σας. Τις έξι αυτές ώρες που είχατε στη διάθεση σας προκειμένου να απαντήσετε στην πρόταση από την παραγωγή της σειράς για τον ρόλο στο σίριαλ του ΑΝΤ1. Τι θυμάστε;

«Θυμάμαι ότι με βοήθησε πολύ ένας άνθρωπος με τη γνώμη του. Γενικά πιστεύω στο ένστικτο, κάποιες φορές είμαστε πιο θετικοί σε κάποια πράγματα που είναι να έρθουν κι εγώ ήμουν εξαρχής, απλώς το φοβόμουν. Είχα τον φόβο της άγνοιας, δεν είχα ξανακάνει δουλειά στην τηλεόραση, ήταν η πρώτη μου δουλειά και είχα τον φόβο αν θα τα καταφέρω. Όταν πήρα το τηλέφωνο και μίλησα μαζί τους, το πίστευα 100%», είπε στο tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved