Αποκλειστικό: Ο «αδελφός» της Χριστίνας Μπόμπα μπαίνει στο Your Face Sounds Familiar (pics+vid)
Showbiz

Αποκλειστικό: Ο «αδελφός» της Χριστίνας Μπόμπα μπαίνει στο Your Face Sounds Familiar (pics+vid)

YFSF: Με μεγάλη ανυπομονησία αναμένεται να παρακολουθεί τον πολυαναμενόμενο νέο κύκλο του Your Face Sounds Familiar η Χριστίνα Μπόμπα αφού σε αυτό θα συμμετέχει ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο. 

Ο λόγος για τον "αδελφό" της από διαφορετική μητέρα όπως αποκαλεί τον καλό της φίλο Ηλία Μπόγδανο, frontman του συγκροτήματος Inco ο οποίος αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις στον νέο κύκλο του παιχνιδιού που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου.

Ο τραγουδιστής του πιο cool pop-rock συγκροτήματος όπως το αποκαλούν οι φαν του, είναι πολύ καλός μουσικός και τραγουδιστής και μαζί με την μπάντα του έχουν ήδη στο ενεργητικό του σπουδαίες συνεργασίες και μάλιστα και εκτός συνόρων. Δεν είναι τυχαίο που το γκρουπ έχει ανοίξει τις συναυλίες κορυφαίων καλλιτεχνών της διεθνούς μουσικής σκηνής όπως ο Robbie Williams, οι Kasabian, η Kovacs κι ο David Guetta.

Ποια είναι όμως η σχέση του με τη Χριστίνα Μπόμπα και τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη;

Οι τρεις τους κάνουν τόσο καλή παρέα που είναι αχώριστοι. Ειδικά η Χριστίνα -μερικές φορές στην παρέα προστίθεται και η κουμπάρα της Μαρίνα Βερνίκου- η οποία έχει κοινή αγάπη με τον Ηλία το spinning, έναν νέο τρόπο γυμναστικής στον οποίο εκείνος είναι instractor, περνάει πολλές ώρες στην προπόνηση μαζί του.

Φυσικά τα κοινά ενδιαφέροντά τους δεν περιορίζονται μόνο σε αυτό. Κάνουν πολύ καλή παρέα, έχουν 'δέσει' πολύ ως φίλοι και συχνά εκείνη σπεύδει να τον απολαύσει σε κάποιο live του. Μάλιστα, κάποιες φορές συμμετέχει και η Χριστίνα σε κάποια εμφάνισή του. Προσφάτως μάλιστα η παρουσιάστρια ανέβασε ένα βίντεο με την ίδια να τραγουδάει μαζί με την αδελφή της και φυσικά... εκτέλεσαν το "shallow".

Δείτε το βίντεο παρακάτω...

https://www.instagram.com/p/BxkSVa6FLTq
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved