Νέος έρωτας για την Ελεονώρα Ζουγανέλη; Ποιος είναι ο νέος άνδρας που έχει μπει στη ζωή της; (pics)
Showbiz

Νέος έρωτας για την Ελεονώρα Ζουγανέλη; Ποιος είναι ο νέος άνδρας που έχει μπει στη ζωή της; (pics)

Δημοσίευμα εφημερίδας υποστηρίζει ότι η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι ξανά ερωτευμένη και μάλιστα με γνωστό δημιουργό. 

Σύμφωνα, λοιπόν με την Espresso η αγαπημένη ερμηνεύτρια, μετά τον χωρισμό της από τον ηθοποιό Γιάννη Αθητάκη, απολαμβάνει τον έρωτα στο πλευρό ενός άλλου Γιάννη.

Ο λόγος για τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο, που σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα μονοπωλεί πλέον το ενδιαφέρον και τον χρόνο της τραγουδίστριας.

Η αλήθεια είναι πως οι δυο τους είναι αχώριστοι αφού ο τελευταίος έχει γράψει τραγούδια για την Ελεονώρα Ζουγανέλη στην τελευταία δισκογραφική της δουλειά η οποία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.

Μάλιστα, οι δυο τους στον μεγάλο τελικό του The Voice που έγινε τον περασμένο μήνα, είχαν εμφανιστεί μαζί στη σκηνή του talent show με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο να είναι στα πλήκτρα και την Ελεονώρα Ζουγανέλη να ερμηνεύει κομμάτια που της είχε γράψει.

Έχουν έρθει πολύ κοντά, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η Ελεονώρα είναι ζευγάρι μαζί του. Άλλωστε, οι δυο τους δεν έχουν δώσει ποτέ τέτοιο δικαίωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους πράγματι περνούν πολύ χρόνο μαζί όμως παραμένουν δύο πολύ καλοί φίλοι, έχοντας ως κοινή αγάπη τη μουσική και το τραγούδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved