Αυτή τη δήλωση ούτε η Κορομηλά δε θα την περίμενε: «Η Ρούλα με έβλεπε ως μύγα»
Showbiz

Αυτή τη δήλωση ούτε η Κορομηλά δε θα την περίμενε: «Η Ρούλα με έβλεπε ως μύγα»

Δεν ασχολείται πια με το τραγούδι και έχει το δικό της ζαχαροπλαστείο και σε μία σπάνια συνέντευξή της μίλησε μεταξύ άλλων για την «κόντρα» της με την Ρούλα Κορομηλά!

Ανέφερε στην κάμερα του Πρωινού: «Κάποια πράγματα έχουν χρονικά όρια, εμένα το όριο μου στο τραγούδι τελείωσε. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά όταν έρχεται κάτι άλλο και σε γεμίζει περισσότερο, νομίζω την παίρνεις εύκολα την απόφαση. Έχω αποσυρθεί από το τραγούδι από το 2012. Σήμερα έχω το δικό μου ζαχαροπλαστείο, έχει γλυκά Θεσσαλονίκης. Φτιάχνω κοσμήματα χειροποίητα τα τελευταία χρόνια»!

Όσο για την Ρούλα Κορομηλά είπε: «Εγώ δεν θεωρούσα ότι είχα κόντρα με την Ρούλα Κορομηλά. Η Ρούλα το πήγαινε κοντραριστά. Όταν πρωτοπήγα να πω δύο τραγούδια, με πάσαρε στον Βασίλη Νομικό. Ούτε καν καλημέρα δεν είπε. Με έβλεπε ως μύγα…»!

Και υπογράμμισε: «Όταν έκανα σουξέ τον Ιούνιο, με ξαναφώναξε για να κλείσω τον Πρωινό Καφέ και να μου λέει: “Εγώ τι σου είπα την πρώτη φορά που ήρθες”; Έπαθα πλάκα! Λέω μου είπε κάτι και δεν το θυμάμαι; “Δεν σου είπα ότι θα γίνει σουξέ;”, μου είπε. Ναι, έλεγα εγώ»!

Δείτε ποια έκανε αυτές τις δηλώσεις για την Ρούλα Κορομηλά, αλλά και τι άλλο ανέφερε η πρώην τραγουδίστρια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved