Συγκλονίζει η Τασία από Το Καφέ της Χαράς – Η ορφάνια και το παιδί που δεν απέκτησε
Showbiz

Συγκλονίζει η Τασία από Το Καφέ της Χαράς – Η ορφάνια και το παιδί που δεν απέκτησε

Η Μαρία Κανελλοπούλου, η οποία υποδύεται την Τασία στο Καφέ της χαράς, ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και μάθαμε άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Η ηθοποιός σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στην Φαίη Σκορδά αποκάλυψε τους λόγους που δεν έκανε οικογένεια και δεν απέκτησε παιδιά.

Η Μαρία Κανελλοπούλου είπε: «Είχα μεγάλους έρωτες, χωρισμούς, χαρές, ευτυχίες. Δεν παντρεύτηκα ποτέ. Έχω συμβιώσει όμως πολλά χρόνια. Δεν είμαι κατά του γάμου. Ποτέ δεν είπα θα παντρευτώ, θα κάνω αυτό, γιατί από πολύ νωρίς ήξερα πως έρχεται η ζωή και ανατρέπει τα πάντα.»!

Και τόνισε: «Εγώ έμεινα ορφανή από 10 χρονών. Αυτό ήταν ένα τρομερό μάθημα ζωής. Οπότε το ποτέ και το πάντα στη ζωή μου ήταν με πολλά ερωτηματικά. Ό,τι συνεπάγεται ο μεγάλος και ο μικρός έρωτας το έχω ζήσει. Δεν έχω κενό σε αυτό. Το μόνο κενό της ζωής μου είναι το παιδί. Δεν έτυχε να αποκτήσω ένα παιδί.».

Και υπογράμμισε η αγαπημένη μας Τασία από το Καφέ της Χαράς: «Είχα σκεφτεί να υιοθετήσω, αλλά δεν ήταν καθόλου εύκολο να το κάνω. Μετά βρίσκεις άλλα πράγματα. Έχω δυο ανίψια. Τα παιδιά της αδερφής μου. Η ανιψιά μου είναι ήδη μάνα. Έχω εγγόνια δηλαδή από την ανιψιά μου. Όταν γεννήθηκε πάθαινα ταχυκαρδία. Έλεγα πως αν κάνω δικό μου παιδί έπρεπε να μοιράσω την αγάπη μου».

Δείτε την συγκλονιστική εξομολόγησή της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved