Ειρήνη Ψυχράμη: Η μάχη με τα κιλά, οι εξαντλητικές δίαιτες και η λιποαναρρόφηση (Video & Photos)
Showbiz

Ειρήνη Ψυχράμη: Η μάχη με τα κιλά, οι εξαντλητικές δίαιτες και η λιποαναρρόφηση (Video & Photos)

Η Ειρήνη Ψυχράμη σε μία σπάνια συνέντευξή της μίλησε για τον λόγο που δεν ήθελε να συνεχίσει να είναι στο συγκρότημα Hi 5, τη μάχη  με τα κιλά της και τις εξαντλητικές δίαιτες που έκανε.

Η Ειρήνη Ψυχράμη είπε στο Πρωινό: «Δεν ήθελα να συνεχιστούν οι Hi 5 γιατί ήθελα να δω τι είναι αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή μου»!

Και τόνισε: «Τώρα το βρήκα και είναι ο ρόλος της μάνας. Με τον ερχομό του γιου μου δεν περίμενα πως θα νιώσω έτσι. Δεν σκεφτόμουν ότι θα κάνω οικογένεια μέχρι που βρέθηκε ο άντρας μου, Λάμπρος»!

Και δεν δίστασε να πει: «είχα κάποιες δύσκολες συνεργασίες που ήθελα να τα παρατήσω γιατί θεωρούσα ότι κάνω κάτι λάθος εγώ. Με έκανε να μη θέλω να συνεχίσω να τραγουδάω».

Μάλιστα, η Ειρήνη Ψυχράμη τόνισε: «Σε αυτό που υστερούσα ήταν η αυτοπεποίθηση. Δεν είχα αυτοπεποίθηση και αυτό δεν με βοήθησε καθόλου… Πήγαινα σε μια οντισιόν και συνήθως είχα θέμα με το βάρος ή μου δημιουργούσαν θέμα οι γύρω μου. Αυτό για να το αποδεχθώ άργησα πάρα πολύ γιατί οι γύρω μου με έκαναν να πιστεύω ότι αυτό είναι λάθος».

Και κατέληξε λέγοντας: «Έχω χάσει δουλειά από τα παραπανίσια μου κιλά… Όταν μπήκα στις Hi 5 ήμουν 53 κιλά και ήταν μεγάλο θέμα οι καμπύλες μου, μου ζήτησαν να κάνω λιπαναρρόφηση. Έκανα εξαντλητικές δίαιτες που έχανα τον εαυτό μου και δεν με αναγνώρισα»!

Δείτε όλα όσα είπε! Εσείς τη θυμάστε όταν ήταν στο συγκρότημα Hi 5;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved