Βάσω Λασκαράκη: «Εδώ και δέκα χρόνια μου προτείνουν θέση παρουσιάστριας» (photos)
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: «Εδώ και δέκα χρόνια μου προτείνουν θέση παρουσιάστριας» (photos)

Η Βάσω Λασκαράκη έκανε μια απρόσμενη αποκάλυψη.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της εξομολογείται γιατί θα έπρεπε να συνεχιστεί η σειρά του ALPHA και αποκαλύπτει γιατί αρνείται σταθερά τις προτάσεις για παρουσίαση εκπομπής.

Το επάγγελμα σας σας έχει διευκολύνει στην καθημερινότητα σας, στην εφορία, στην τράπεζα;

«Με έχει βοηθήσει. Οταν θα με αναγνωρίσουν, μπορεί να μου φερθούν -πιο ευγενικά. Παλαιότερα θα ήταν μια απλή καθημερινή μέρα με κάποιες δυσκολίες. Δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχουν ευκολίες και τα αβαντάζ της αναγνωρισιμότητας».

Ο κόσμος συνεχίζει να σας μιλά για το «Σόι»;

Βέβαια, δεν νομίζω ότι ο κόσμος θα σταματήσει να μιλά για το «Σόι». Νομίζω ότι το «Σόι» είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, γιατί ήταν από τις ωραιότερες οικογενειακές σειρές που υπήρξαν και δεν νομίζω ότι εύκολα γίνονται τέτοιες σειρές πια. Ηταν μια όμορφη σειρά που σου προσέφερε χαρά και χαλαρότητα».

Ο τηλεοπτικός σας μπαμπάς, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ισχυρίστηκε ότι θα έπρεπε να υπάρξει και συνέχεια λόγω της ανταπόκρισης του κόσμου. Εσείς τι λέτε;

«Ε, βέβαια, μα φυσικά θα μπορούσε να υπάρξει συνέχεια. Απλώς καταλαβαίνεις και ένα κανάλι που λέει ότι θέλει να κάνει και κάτι άλλο. Απλά λες πόσα χρόνια ακόμα... Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύονταν και οι σεναριογράφοι, υπήρξε κάποια δυστοκία στις ιστορίες, όχι ότι δεν γινόταν, να προχωρήσει».

Το κεφάλαιο «παρουσίαση τηλεοπτικής εκπομπής» είναι κάτι που θα το βλέπατε θετικά;

«Δεν το έχω τολμήσει, παρά το γεγονός ότι εδώ και 10 χρόνια μου το προτείνουν κάθε χρόνο. Ωστόσο δεν το έχω αποκλείσει. Κάθε φορά μπαίνω στη διαδικασία να το σκεφτώ και λέω πάντα ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Αν είναι να έρθει, θα έρθει».

Εχετε μετανιώσει για κάποια από τις προτάσεις που σας έγιναν;

«Οχι, δεν έχω μετανιώσει. Θα μετάνιωνα αν δεν είχα πει το «ναι» στο «Σόι». Ηταν από τις σοφότερες επιλογές που έχω κάνει. Κέρδισα τόσο πολλά πράγματα και επαγγελματικά και από ανθρώπινες φιλίες», είπε στο tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved