Ελληνίδα τραγουδίστρια μιλάει πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της και αποκαλύπτει το φύλο του μωρού!
Showbiz

Ελληνίδα τραγουδίστρια μιλάει πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της και αποκαλύπτει το φύλο του μωρού!

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια διανύει τον έβδομα μήνα της εγκυμοσύνη της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο παιδάκι της.

«Πάντα σκεφτόμουν πως θέλω κάποια στιγμή να κάνω τη δική μου οικογένεια, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο γάμος είχε γίνει αυτοσκοπός. Παρ' όλα αυτά, φοβόμουν μη μείνω μόνη μου. Ίσως να οφείλεται στον χωρισμό των γονιών μου όταν ήμουν 18 ετών» δήλωνε σε συνέντευξη της στις αρχές του περασμένου Αυγούστου και λίγες μέρες ύστερα από τον γάμο της με τον μουσικό Αλέξη Μπούντρο.

Ο λόγος για την Εύα Τσάχρα, η οποία αρκετούς μήνες μετά, με ένα story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε την εγκυμοσύνη.

«Κάποια στιγμή περί τα τέλη Αυγούστου, άρχισα να κουράζομαι υπερβολικά πολύ. Ήταν αφύσικο όλο αυτό που ένιωθα και κάπως έτσι το ανακάλυψα», εξομολογείται στο Ρeople, ενώ παράλληλα περιγράφει πώς βίωσε το πρώτο διάστημα της κύησης.

«Τους τέσσερις πρώτους μήνες είχα μια αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη. Αισθανόμουν χάλια. Από τον πέμπτο μήνα και μετά άρχισα να συνέρχομαι και τότε ξεκίνησα πάλι να διδάσκω στο ωδείο φωνητική».

Πλέον, η τραγουδίστρια διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και προετοιμάζεται για τη μεγάλη αλλαγή που θα έρθει σύντομα στη ζωή της.

«Έχω σταματήσει τα live και σε έναν περίπου μήνα θα σταματήσω να διδάσκω. Προσπαθώ να περνάω ήσυχα στην καθημερινότητα μου και να διαβάζω βιβλία για την εγκυμοσύνη και τις πρώτες μέρες του μωρού στο σπίτι.

Φέτος είχα τις περισσότερες προτάσεις από ποτέ, από μιούζικαλ, μουσικές σκηνές μέχρι πίστες. Έχω πει τα πιο πολλά "όχι" της ζωής μου, αλλά αξίζει τον κόπο. Περιμένουμε κοριτσάκι και ανυπομονούμε να το κρατήσουμε στην αγκαλιά μας». Με το καλό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved