Δεν φαντάζεστε ποιος τραγουδιστής πασχίζει να πάρει πτυχίο στο τμήμα Φυσικής (Photos)
Showbiz

Δεν φαντάζεστε ποιος τραγουδιστής πασχίζει να πάρει πτυχίο στο τμήμα Φυσικής (Photos)

Η μουσική δεν προέκυψε ξαφνικά στη ζωή του.

Από το δημοτικό είχε κλίση στο τραγούδι και γράφτηκε στο ωδείο για να μάθει κλασική κιθάρα.

Πέρα από τη μουσική ήταν αφοσιωμένος εξίσου και στα μαθήματα του σχολείου, κάτι που μετέπειτα του εξασφαλίζει την εισαγωγή στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο λόγος για τον Νικηφόρο Βυθούλκα, ο οποίος παράλληλα με τις σπουδές, εμφανιζόταν τακτικά σε μπαράκια και μπουάτ της Πάτρας.

«Ως φοιτητής στο τμήμα Φυσικής, δούλεψα για πρώτη φορά στα μπουζούκια. Μάλιστα, εκείνη την εποχή τα νυχτερινά κέντρα ήταν ανοιχτά πέντε ημέρες την εβδομάδα, οπότε το βράδυ τραγουδούσα και την επόμενη μέρα το πρωί πήγαινα σχεδόν άυπνος να παρακολουθήσω τα μαθήματα στη σχολή» εξηγεί στο people.

Ωστόσο, παραδέχεται πως ουδέποτε θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του ως καθηγητή μέσα σε μια αίθουσα να διδάσκει Φυσική σε μαθητές. «Ήταν κάτι πολύ έξω από μένα. Θα ήμουν δυστυχής, με χάπια και κατάθλιψη, αν δεν ασχολούμουν με τη μουσική. Γι' αυτό, εξάλλου, χρωστάω ακόμα την πτυχιακή μου ώστε να πάρω και επίσημα το χαρτί. Κάποια στιγμή θα κάνω το χατίρι των γονιών μου και θα ολοκληρώσω τις σπουδές μου ώστε να κλείσει αυτό το κεφάλαιο οριστικά.

Η δική μου αγάπη ήταν η μουσική, αλλά και αυτό που πάντα με έκανε ευτυχισμένο», εξομολογείται.

Και κάπου εκεί στο πανεπιστήμιο και όντας τριτοετής φοιτητής στο τμήμα Φυσικής, δηλώνει συμμετοχή στο Χ Factor το 2009. Εκείνη την εποχή το συγκεκριμένο μουσικό talent show προβαλλόταν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά και κριτές τους Κατερίνα Γκαγκάκη, Γιώργο Θεοφάνους, Νίκο Μουρατίδη και Γιώργο Λεβέντη.

«Όταν ήμουν 13 ετών, είχαν μόλις ξεκινήσει να προβάλλονται στην τηλεόραση μουσικά talent shows. Τότε, αυτά τα παιχνίδια φαίνονταν μονόδρομος στα μάτια μου, με τη λογική πως ήταν ένα βήμα για να σε μάθει ο κόσμος. Σε αυτή λοιπόν την ηλικία δήλωσα συμμετοχή στο Να η Ευκαιρία, που δεν με δέχτηκαν γιατί υπήρχε όριο ηλικίας από 16 ετών και πάνω.

Ύστερα από αυτό θέλησα να πάω στην παιδική Eurovision, αλλά εκεί ήμουν μεγαλύτερος από το όριο», λέει στο people. Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια, αλλά σε ηλικία μόλις 21 ετών, ο Νικηφόρος γνωρίζει τον συναρπαστικό κόσμο της τηλεόρασης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved