«Πυρά» πρώην παίκτη ριάλιτι για την Γκαγκάκη: «Είχε κάνει μεγάλη χοντράδα...» (Photos)
Showbiz

«Πυρά» πρώην παίκτη ριάλιτι για την Γκαγκάκη: «Είχε κάνει μεγάλη χοντράδα...» (Photos)

Φέτος έκλεισε δέκα χρόνια στη δισκογραφία, ενώ με σταθερά και σίγουρα βήματα κερδίζει ολοένα και περισσότερο το έδαφος που του αναλογεί στην ελληνική μουσική βιομηχανία.

Ο λόγος για τον Νικηφόρο Βυθούλκα, ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο talent show, X-Factor.

«Αρχικά μου άρεσε διότι δεν είχε κανένα στοιχείο reality όπως το Fame Story. Οπότε μου φάνηκε ενδιαφέρουσα περίπτωση. Το σπίτι μου στην Πάτρα δεν το είχα ξενοικιάσει, με τη λογική ότι πρέπει να πηγαινοέρχομαι λόγω σπουδών, και ήρθα στην Αθήνα .Ήταν μια σκληρή εμπειρία η συμμετοχή μου στο X-Factor.

Ήμουν μόλις 21 ετών και δεν ήξερα τι σημαίνει να είσαι κομμάτι μιας τέτοιας παραγωγής. Οι συνθήκες πίεσης στην τηλεόραση ήταν πρωτόγνωρες.

Επιπλέον, η κριτική που δεχόμασταν ήταν ανελέητη, από την άποψη πως οι κριτές δεν άφηναν τίποτα να πέσει κάτω. Βέβαια, ακόμα και στην κριτική επιτροπή θεωρώ πως υπήρχαν μοιρασμένοι ρόλοι, ενώ ταυτόχρονα υπήρχε πίεση και από την παραγωγή ώστε να δημιουργείται και μια ένταση.

Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, μπορώ να σου πω ότι η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε κάνει μεγάλη χοντράδα με τα λόγια της. Θυμάμαι χαρακτηριστικά να μου λέει "Έτσι όπως φαντάζομαι και έχω δει το Χ-Factor σε όλο τον κόσμο, δεν θα ήθελα με τίποτα να βγει κάποιος νικητής σαν εσένα"», ανέφερε στο people.

Η συγκεκριμένη ατάκα τότε πέρασε στα ψιλά γράμματα, αλλά η αλήθεια είναι πως είχα πάει προετοιμασμένος για οποιαδήποτε κριτική. Οπότε έπρεπε να δεχτώ την κριτική της, όσο κι αν με είχε πειράξει.

Θεωρώ πως αυτό ήταν και ένα τεστ της παραγωγής για να διαπιστώσουν μέχρι πού μπορεί να φτάσουν τα όρια μου», αποκαλύπτει στο People.

Στο Χ- Factor παρέμεινε τις δέκα από τις δεκατρείς εβδομάδες που διήρκεσε το παιχνίδι, ενώ στην ίδια φουρνιά παικτών ήταν η Ήβη Αδάμου και η Ελευθερία Ελευθερίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved