Συγκλονίζει η Σούζαν Άσμπι: Η εγκατάλειψη στο ορφανοτροφείο και η απόρριψη από τον πατέρα της (vid)
Showbiz

Συγκλονίζει η Σούζαν Άσμπι: Η εγκατάλειψη στο ορφανοτροφείο και η απόρριψη από τον πατέρα της (vid)

Δύσκολα χρόνια πέρασε η Σούζαν Άσμπι πριν γίνει γνωστή στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό ως γυμνάστρια και μάλιστα ως μία από τις πρώτες της ιδιωτικής τηλεόρασης. 

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη "Μεσάνυχτα", η άλλοτε τηλεοπτική γυμνάστρια θυμήθηκε τις δύσκολες στιγμές που έζησε ως παιδί αφού βίωσε την εγκατάλειψη από τον ίδιο της τον πατέρα ενώ χρειάστηκε να ζήσει και για κάποιο καιρό σε ορφανοτροφείο.

«Ο πατέρας μου μας εγκατέλειψε ξαφνικά όταν ήμουν 18 μηνών. Η μητέρα μου έπαθε νευρικό κλονισμό όταν μας άφησε ο πατέρας μου. Διάβασα γράμματα του πατέρα μου, αφού “έφυγε” η μαμά μου, που της έλεγε για μένα “βάλτην σε ορφανοτροφείο και πήγαινε να φτιάξεις τη ζωή σου στην Ελλάδα, κάνε καινούργια οικογένεια”. Όταν η μητέρα μου έγινε καλά, ήρθε και με πήρε από το ορφανοτροφείο.

Στην πρώτη συνάντηση με τον πατέρα μου έβγαλα όλο τον θυμό μου», είπε μεταξύ άλλων η Σούζαν Άσμπι.

Η συνάντηση μετά από καιρό με τον πατέρα της

Αυτή η απόρριψη που ένιωσε για τον πατέρα της δεν θα μπορούσε να μην εξωτερικευτεί και έτσι όταν συναντήθηκαν μετά από πολλά χρόνια, η κατάσταση ήταν δύσκολη ανάμεσά τους. «Τον έβριζα όλη τη νύχτα», είπε η Σούζαν Άσμπι και συνέχισε: «Είχα πάρα πολύ θυμό και μου βγήκε. Έχω κλείσει τον κύκλο αυτόν. Αναζητούσα τι σημαίνει πατέρας» πρόσθεσε και τόνισε πως τα ετεροθαλή αδέλφια της, δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί της.

Τόνισε όμως πως πλέον έχει συγχωρήσει τον πατέρα της για ό,τι συνέβη ανάμεσά τους ενώ μίλησε και για το παιδί που έχασε.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε η αγαπημένη Σούζαν Άσμπι...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved