Ολίβια Γαβρίλη: Η πρώην σύζυγος του Μάνου Αντώναρου παντρεύτηκε ξανά - H πρώτη φώτο από το γάμο
Showbiz

Ολίβια Γαβρίλη: Η πρώην σύζυγος του Μάνου Αντώναρου παντρεύτηκε ξανά - H πρώτη φώτο από το γάμο

Η Ολίβια Γαβρίλη, η πρώην σύζυγος του Μάνου Αντώναρου που έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2018 από βακτήριο της λεγιονέλλας, παντρεύτηκε ξανά.

Ενάμιση χρόνο μετά το θάνατο του Μάνου Αντώναρου με τον οποίο έχει δυο παιδιά, την Αθηνά και τον Αρχέλαο, η Ολίβια Γαβρίλη παντρεύτηκε ξανά και η ίδια έκανε γνωστό τον γάμο της.

Η ίδια όταν είχε φύγει από τη ζωή ο Μάνος Αντώναρος είχε πει σε εκπομπή: «Έμαθα για το θάνατο του από ένα τηλεφώνημα. Τα παιδιά έχουν όμορφες αναμνήσεις. Θα σου πω μόνο ένα πράγμα που είπε το ένα μου παιδάκι “Φοβάμαι ότι κάποια στιγμή οι εικόνες και οι αναμνήσεις θα σβήσουν”. Η αγάπη δεν είναι πάντα αρκετή δυστυχώς, γιατί οι ανθρώπινες σχέσεις θέλουν προσπάθεια εκατέρωθεν. Κάτι στη σχέση μας δεν δούλεψε. Το προσπαθήσαμε. Δεν θα πω ότι είχα εύκολο χωρισμό. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Όμως όταν εστιάζεις στο δικό σου καλό, τότε μπορείς να εστιάσεις και στο καλό των γύρω σου. Στην περίπτωση μιας μάνας, το καλό των γύρω σου, είναι κατά κύριο λόγο το καλό των παιδιών σου».

Η Ολίβια έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή, αφού είναι ξανά ερωτευμένη και μάλιστα παντρεύτηκε ξανά.

Ο γάμος έγινε κρυφά και η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον άντρα της μετά το μυστήριο. Μάλιστα σχολίασε τη φωτογραφία της γράφοντας τα εξής: «Ανοίγω τα χέρια μου που όλο τον κόσμο χώρεσαν και τώρα πια χωράνε μόνο εσένα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved