Σε κατάσταση σοκ η Καίτη Γαρμπή μετά την ένοπλη ληστεία μέσα στο σπίτι (Video)
Showbiz

Σε κατάσταση σοκ η Καίτη Γαρμπή μετά την ένοπλη ληστεία μέσα στο σπίτι (Video)

Nύχτα τρόμου βίωσαν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η τραγουδίστρια επέστρεφε από κέντρο, Έναστρον που εμφανίζεται στο σπίτι της και μόλις πάρκαρε το αυτοκίνητο της στη Νέα Ερυθραία μπροστά απο το σπίτι της όταν τέσσερα άτομα (δύο Έλληνες και δύο αλλοδαποί) με κουκούλες την ακινητοποίησαν, την ανάγκασαν να τους βάλει μέσα στο σπίτι, ενώ είχε επιστρέψει νωρίτερα ο Διονύσης Σχοινάς και είχε ξαπλώσει.

Ο Διονύσης ακούγοντας τη φασαρία κατέβηκε στο σαλόνι για να έρθει αντιμέτωπος με τους τέσσερις κουκουλοφόρους δράστες που απειλούσαν τη γυναίκα του με όπλο.

Τους έδεσαν και τους ανάγκασαν να πουν που είναι το χρηματοκιβώτιο…

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε ο Διονύσης Σχοινάς στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ερυθραίας, το οποίο έχει αναλάβει την υπόθεση, οι ληστές του είπαν «αν δεν μας ανοίξεις το χρηματοκιβώτιο, θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα στο κεφάλι».

«Κοιμόμουν στο υπνοδωμάτιο. Κάποια στιγμή άκουσα φασαρία. Πριν προλάβω να σηκωθώ, δύο άτομα που φορούσαν κουκούλες εισέβαλαν στο δωμάτιο. Ο ένας σίγουρα κρατούσε όπλο. Με έσπρωξε πάλι στο κρεβάτι. Με απειλούσε με το όπλο και ο άλλος με έδεσε στο κρεβάτι. Την Καίτη την είχαν σε άλλο δωμάτιο» ανέφερε.

Και τόνισε:: «Ζητούσε επιτακτικά να του πω που είχαμε χρήματα, ενώ έβριζε και απειλούσε ότι θα μας σκοτώσει. Του είπα που είναι το χρηματοκιβώτιο. Το άνοιξαν πήραν περίπου 40.000 ευρώ μερικές πλάκες χρυσού και έφυγαν. Ο ένας μίλαγε καλά ελληνικά, ο άλλος κάπως σπαστά».

Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να πάρουν κατάθεση και από την Καίτη Γαρμπή, όμως η τραγουδιστά ήταν σε κατάσταση σοκ, σε πλήρη σύγχυση από όσα βίωσε, και ενδεχομένως να καταθέσει σήμερα.

Οι αστυνομικοί επιχειρούν να εντοπίσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής ενώ κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών εξερεύνησαν το σπίτι επιχειρώντας να εντοπίσουν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό των δραστών, αν και πιθανότατα φορούσαν γάντια.

Μάλιστα, θα πάρουν καταθέσεις και από το εργασιακό περιβάλλον της τραγουδίστριας για την περίπτωση που είχαν εντοπίσει κάτι παράξενο ή ύποπτο το οποίο μετά από αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη θα έχει αξία για την εξέλιξη των ερευνών. Η εκτίμηση των αξιωματικών είναι πως οι δράστες είχαν πληροφόρηση για τις κινήσεις της τραγουδίστριας, την είχαν ακολουθήσει και εφάρμοσαν το σχέδιο εισβολής στην οικία της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved