Boy or a girl; Μάθαμε το φύλο του μωρού που περιμένει η Νικολέττα Ράλλη! (photos)
Showbiz

Boy or a girl; Μάθαμε το φύλο του μωρού που περιμένει η Νικολέττα Ράλλη! (photos)

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει η Νικολέττα Ράλλη στην προσωπική της ζωή αφού περιμένει το πρώτο της παιδί και διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Η όμορφη παρουσιάστρια βλέπει την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του επιχειρηματία Μιχάλη Ανδρούτσου εδώ και αρκετούς μήνες να ολοκληρώνεται με τον ερχομό του καρπού του έρωτά τους.

Η είδηση έγινε γνωστή στο queen.gr την περασμένη Παρασκευή και φυσικά όλοι όσοι γνωρίζουν την ίδια αλλά και τον σύντροφό της, τούς στέλνουν ευχές για το μέλλον τους που διαγράφεται υπέροχο.

Η Νικολέττα Ράλλη κατάφερε να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή για πέντε ολόκληρους μήνες. Άλλωστε είναι άνθρωπος που ναι μεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, όμως θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα.

Το ίδιο έκανε λοιπόν και τώρα και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία και όταν πλέον ήταν έτοιμη να μοιραστεί το γλυκό μυστικό της, το έκανε!

Πλέον απολαμβάνει την ευτυχία της και περιμένει πώς και πώς να κρατήσει το μωράκι της αγκαλιά! Είναι όμως αγοράκι ή κοριτσάκι;

Μάθετε στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved