Ολίβια Γαβρίλη: Νέες φώτο από τον γάμο της πρώην συζύγου του Μάνου Αντώναρου
Showbiz

Ολίβια Γαβρίλη: Νέες φώτο από τον γάμο της πρώην συζύγου του Μάνου Αντώναρου

Η Ολίβια Γαβρίλη, η πρώην σύζυγος του Μάνου Αντώναρου που έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2018 από βακτήριο της λεγιονέλλας, παντρεύτηκε ξανά.

Ενάμιση χρόνο μετά το θάνατο του Μάνου Αντώναρου με τον οποίο έχει δυο παιδιά, την Αθηνά και τον Αρχέλαο, η Ολίβια Γαβρίλη παντρεύτηκε ξανά και η ίδια έκανε γνωστό τον γάμο της.

Ο γάμος έγινε κρυφά και η ίδια αρχικά δημοσίευσε μία μόνο φωτογραφία με τον άντρα της μετά το μυστήριο και σχολίασε τη φωτογραφία της γράφοντας τα εξής: «Ανοίγω τα χέρια μου που όλο τον κόσμο χώρεσαν και τώρα πια χωράνε μόνο εσένα».

Όμως στη συνέχεια πόσταρε κι άλλες φωτογραφίες στο instagram της και είδαμε στιγμιότυπα από τον πολιτικό γάμο και το τραπέζι που ακολούθησε. Ο πολιτικός γάμος έγινε στην Αρναία, σ’ έναν από τους πιο όμορφους ορεινούς οικισμούς της Χαλκιδικής.

Η Ολίβια παντρεύτηκε τον Σταύρο Λασκαρίδη και έγραψε σε μία από τις φωτογραφίες που πόσταρε: «Proud to be your wife! Να σας συστήσω τον Σταύρο μου, τον πιο υπέροχο και ξεχωριστό άνθρωπο που έχω γνωρίσει ποτέ. Τιμή μου να είμαι πια σύζυγός του και να είμαστε πια και «επίσημα» οικογένεια»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved