Κι άλλο μέλος της οικογένειας του Γιάννη Πλούταρχου ακολουθεί τα χνάρια του (photos)
Showbiz

Κι άλλο μέλος της οικογένειας του Γιάννη Πλούταρχου ακολουθεί τα χνάρια του (photos)

O Γιάννης Πλούταρχος έχει περάσει το μικρόβιο του τραγουδιού στα παιδιά του.

Μπορεί η Κατερίνα Κακοσαίου να μοιά­ζει εμφανισιακά στη μητέρα της Μα­ρία, το ταλέντο της ωστόσο στο τρα­γούδι το έχει κληρονομήσει από τον πατέρα της. Η 22χρονη φοιτήτρια Βιολογίας εκτός από καλή μαθήτρια όταν ήταν παιδί, είχε δώσει από νωρίς δείγματα και μιας καλής μουσικού.

Αυτό το διάστημα, η μεγα­λύτερη κόρη του δημοφιλούς τραγουδιστή, η οποία -ανάμεσα στα άλλα- διαθέτει αναλο­γίες μοντέλου, μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο, όπου βρίσκεται το πα­νεπιστήμιο στο οποίο σπουδάζει.

Οσοι έχουν ακούσει την Κατερίνα να τρα­γουδά κάνουν λόγο για ένα ταλαντούχο πλάσμα, που συνδυάζει τη φωνή και την εμφάνι­ση. Ενα από τα όνειρα της είναι να τραγουδή­σει σε μεγάλα μαγαζιά, όπως ο πατέρας της. Βέβαια, η αρχή έχει ήδη γίνει με κάποιες μι­κρότερες συνεργασίες.

Λόγω των σπουδών της άλλωστε, αποφεύ­γει κάτι πιο μόνιμο, το οποίο θα απαιτούσε πο­λύ από τον χρόνο της αφού έχει επιλέξει να πάρει πρώτα το πτυχίο της και στη συνέχεια να ασχοληθεί ακόμη περισσότερο με τη μουσική, την οποία λατρεύει.

Είναι γνωστό ότι τον ίδιο καλλιτεχνικό δρό­μο έχει πάρει και ο κατά τρία χρόνια μικρό­τερος αδελφός της Γιώργος, και δεν είναι λί­γες οι φορές που τους έχουμε δει να εμφανί­ζονται μαζί στα νυχτερινά κέντρα όπου τρα­γουδά ο Γ. Πλούταρχος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved