Κατερίνα Γερονικολού: «Χαίρομαι που έγιναν φέτος περισσότερα σίριαλ και έχουν καλό επίπεδο» (Photos)
Showbiz

Κατερίνα Γερονικολού: «Χαίρομαι που έγιναν φέτος περισσότερα σίριαλ και έχουν καλό επίπεδο» (Photos)

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απολαμβάνουμε την Κατερίνα Γερονικολού στην καθημερινή σειρά του Alpha «Αν ήμουν πλούσιος».

Ο Πέτρος (Γιάννης Ποιμενίδης) και η Δάφνη (Κατερίνα Γερονικολού) καλούνται να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της νέας τους ζωής, ακροβατώντας ανάμεσα στη φιλία και τον έρωτα...

Έχεις άντρες φίλους και πό­σο διαφορετικοί είναι από τις φίλες σου; «Εγώ σαν γυναίκα έχω ανάγκη να πω τα προβλήματα μου σε ένα κορίτσι, αλλά τα πιο σημαντικά από τα γυναικεία θέματα θα τα εμπιστευόμουν σε έναν άντρα και θα ήθελα τη γνώμη του και την άποψη του. Στην ηλι­κία που είμαι, οι άντρες έχουν πια λίγο ωριμάσει και έχουν μια πολύ ωραία και απλή επεξήγηση πολλών πραγμάτων».

Πώς είναι η συνεργασία με τον Γιάν­νη Ποιμενίδη;

«Ο Γιάννης το βγάζει προς τα έξω και με το πρόσωπο του ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, ήπιος και πράος. Εγώ σαν άτομο είμαι πιο "τσίτα" και εκείνος είναι το ηρεμιστικό του χώρου! Με το χαμόγελο του και την καλή του διάθεση χα­λαρώνει όλες τις εντάσεις και, πέ­ρα από καλός ηθοποιός, είναι και άνθρωπος με φοβερή ενέργεια και σε όλους τρελά συμπαθής».

Φέτος παρατηρούμε μια άνθηση της μυθοπλασίας...

«Για μένα, που μου αρέσει όταν γυρνάω σπίτι μου κουρασμένη να ανοίγω την τηλεόραση, να βλέπω τις ιστορίες των άλλων και να χά­νομαι σε αυτές, η δωρεάν μυθο­πλασία στην ελληνική τηλεόραση είναι κάτι πολύ σημαντικό. Κρατά­ει παρέα... Και αν είναι και καλή, μπορεί να προσφέρει πολλά σε έναν άνθρωπο που θέλει να ξεκουραστεί. Χαίρομαι που έγιναν φέτος περισσότερα σίριαλ και έχουν καλό επίπεδο. Και καλύτε­ρο θα μπορούσαν, αλλά βλέπω μια καλύτερη εικόνα από τα προ­ηγούμενα χρόνια», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved