Σωτήρης Καλυβάτσης: «Αν ήμουν πλούσιος θα είχα ξεχρεώσει» (Photos)
Showbiz

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Αν ήμουν πλούσιος θα είχα ξεχρεώσει» (Photos)

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, Σωτήρης Καλυβάτσης, υποδύεται τον Σωτήρη Μπουμπλή στη σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος».

Ο ίδιος πρόσφατα μίλησε για το τι θα έκανε αν ήταν πλούσιος, τι δεν θα έκανε, και για το αν καταφέρνει να αφήνει τη δουλειά έξω από το σπίτι.

Καταφέρνει να αφήνεις τη δουλειά σου έξω από το... σπίτι σου, όταν μάλιστα η σύντροφος σου, Υρώ Λούπη, ανήκει στον ίδιο επαγγελματικό χώρο;

«Είναι δύσκολο αυτό, γιατί δεν είναι πολύς ο χρόνος ώστε να περάσεις στην άλλη... διάσταση. Οπότε, γι’ αυτό πρέπει να λειτουργείς ακαριαία, με... διακόπτες. Αν συζητήσουμε λίγο τα δικά της, λίγο τα δικά μου, όταν μπαίνεις με φόρα στο σπίτι και τα έχεις φρέσκα μέσα στο μυαλό σου αυτά που σου έχουν συμβεί, μέχρι να «σβήσεις» τα συζητάς. Η μαγειρική βοηθάει σ' αυτό...».


-Μαγειρεύεις;
«Βέβαια και μαγειρεύω. Να μη μαγειρεύω για το κορίτσι μου; Μαγειρεύω και για μένα. Δεν έχω σπεσιαλιτέ, ό,τι κάνω είναι και για μένα, ενεργώ αυθόρμητα και με πολύ αυτοσχεδιασμό στην κουζίνα».


-Τι θα έκανες αν ήσουν πλούσιος;
«Θα είχα κινηθεί μάλλον όπως ο Σωτήρης στο σίριαλ. Το σίγουρο είναι ότι θα πλήρωνα οποιαδήποτε οικονομική υποχρέωση με ενοχλεί, όλα αυτά που έχουν μαζευτεί όλα αυτά τα χρονιά από χρέη, είτε προς το δημόσιο είτε άλλες υποχρεώσεις. Δεν έχουν κλείσει αυτά, σιγά-σιγά κλείνουν, έχω ακόμα οικονομικές εκκρεμότητες. Να φύγουν αυτά πάνω από το κεφάλι μου και μετά να αρχίσουμε να «τρώμε» τα λεφτά με ανθρώπους που αγαπάω και με αγαπάνε, να περνάμε καλά».


-Αν είχες πολλά λεφτά, τι δεν θα έκανες;
«Από μικρός έχω στο κεφάλι μου κάποια πράγματα λόγω των προηγούμενων ιδιοτήτων μου, κατασκηνώσεις και όλα αυτά που ασχολούμουν. Και ξέρω καλά ότι σε ένα τεράστιο σπίτι δεν θα βρεις μια ιδιαίτερη ευτυχία, δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα. Δεν θα έκανα ένα τεράστιο σπίτι. Ενώ δείχνω άνθρωπος της υπερβολήε, σε τέτοια θέματα δεν κινούμαι με υπερβολή, σε αυτοκίνητα και σε υλικά πράγματα, θα έκανα ένα πολύ μεγάλο γλέντι, να «τρώγαμε» ένα... σπίτι σε γλέντι».


-Το όνειρο σου από μικρός δεν ήταν να γίνεις πλούσιος;
«Όχι, από μικρός, όταν ξεκίνησα να δουλεύω, ποτέ δεν ρωτούσα πόσα λεφτά θα παίρνω, έχω πάντα την αίσθηση του να ξεκινήσω να κάνω τη δουλειά, αλλά μόλις ξεκινήσω, να μου δώσουν αυτό που πρέπει να μου δώσουν».


-Πριν ξεκινήσεις μια δουλειά δεν συζητάς το οικονομικό, το συζητάτε κατά τη διάρκεια και σύμφωνα με την επιτυχία που θα κάνει;
«Τώρα δεν είναι έτσι τα πράγματα, αλλά η αντίληψη μου δεν έχει αλλάξει και πάρα πολύ. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κάνω παζάρια, έχω ένα θεματάκι με τα φράγκα, είναι υποδεέστερα πράγματα, μας χρειάζονται, αλλά δεν μπορώ να αναλώσω τις μέρες, τις ώρες, με το πόσα θα πάρω, να είναι τόσα και τέτοια».


-Σου έχει συμβεί στη μέση της σεζόν και κάνοντας επιτυχία, να ζητήσεις περισσότερα χρήματα;
«Αυτό, όταν είχα πρωτοέρθει στην Αθήνα, σε μια συνεργασία, είχα πει τότε στον εργοδότη μου: «Πιστεύω ότι πρέπει να μου δίνεις τόσα... Επειδή θα αρχίσεις τα παζάρια και τα κόλπα, δώσε μου αυτά που θέλεις, αλλά στην πορεία, αν πιστέψεις ότι είχα δίκιο, στο ότι σου έλεγα, δώσ' τα μου». Προς τιμήν αυτού του ανθρώπου, στην τελευταία μας παράσταση ήρθε και μου έδωσε ένα φάκελο, με όλη τη διαφορά, από όλους τους μήνες, δηλαδή τα χτήματα που του είχα ζητήσει, μαζί μ' ένα δώρο. Ευελπιστώ να υπάρξουν κι άλλοι στην πορεία, γιατί ως τώρα ήταν ο μόνος», είπε στο Λοιπόν. '

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved