Ζέτα Δούκα: «Δεν είναι ανάγκη να αρέσουμε σε όλους» (photos)
Showbiz

Ζέτα Δούκα: «Δεν είναι ανάγκη να αρέσουμε σε όλους» (photos)

Η Ζέτα Δούκα εισβάλλει δυναμικά ως Στέλλα στο «Καφέ της Χαράς» και θα ανατρέψει πολλές ισορροπίες. 

Συνεχίζει, ωστόσο, να μην εφησυχάζει και ετοιμάζει καινούργια projects, παράλληλα με την υποκριτική. Η ταλαντούχα ηθοποιός μιλά για τους haters, για τον χώρο της μόδας στην Ελλάδα και φυσικά για την κόρη της.

Ηθοποιός ή παρουσιάστρια;

«Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να δηλώσω παρουσιάστρια, δεν το έχω διδαχθεί. Έκανα την παρουσίαση κάποιων εκπομπών, που με αφορούσαν άμεσα».

Σας έχουν γίνει προτάσεις για μόντελινγκ;

«Ποτέ δεν μου έγινε πρόταση να γίνω μοντέλο. Δεν θεωρώ προσωπικά ότι το να είμαι μοντέλο μου προσφέρει κάτι παραπάνω σε αυτό που λέγεται εξέλιξη του δικού μου εαυτού. Τουλάχιστον έτσι όπως γίνεται στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα επάγγελμα πολύ σκληρό, το οποίο έχει τους δικούς του νόμους και κανόνες».

Πώς βλέπετε τις εκπομπές μόδας;

«Δεν έχω παρακολουθήσει καμία».

Δεν θα δεχόσασταν, δηλαδή, να συμμετάσχετε σε κάποια από αυτές;

Οχι! Είναι ένας τομέας που δεν γνωρίζω».

Απαντάτε στους hater του Instagrma, οι οποίοι σχολιάζουν πολλούς επωνύμους;

«Εχω απαντήσει στο παρελθόν σε κάποια σχόλια, τα οποία δεν ήταν τόσο κακόβουλα, αλλά ίσως απερίσκεπτα. Υπήρχαν άνθρωποι που μου είπαν «πω, πω, πώς έχεις γεράσει έτσι» ή «η μύτη σου είναι αποτέλεσμα αποτυχημένης χειρουργικής επέμβασης;». Σε αυτά απαντώ. Δεν απαντώ σε αυτούς που καταλαβαίνω ότι είναι haters, αλλά σε εκείνους που πιθανότατα δεν έχουν σκεφτεί καλά τι ρωτούν. Κι αυτό γιατί είναι σημαντικό να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους.

Εμένα, στην ηλικία των 46 ετών, δεν με πειράζει πλέον να μου μιλάνε για τη μύτη μου, γιατί έχω συμφιλιωθεί. Αν όμως ήμουν 16 ή 20, αυτό θα με πείραζε, θα μου δημιουργούσε πάρα πολύ μεγάλη ανασφάλεια και θα μου χαλούσε την ψυχολογία. Είναι σημαντικό, όμως το ότι είμαστε όλοι διαφορετικοί. Δεν είναι ανάγκη να αρέσουμε σε όλους».

Υποθέτω ότι διαμορφώνετε έτσι τα ωράρια σας, ώστε πάντα να περνάτε δημιουργικό χρόνο με την κόρη σας...

«Εχουμε ανάγκη να είμαστε οικογένεια, η οποία είναι ένα πάρα πολύ βασικό κομμάτι της προσωπικής υγείας και εξέλιξης. Η βάση και το θεμέλιο μας είμαστε εμείς, για όλα. Η οικογένεια είναι ένας όροφος όμως. Ενα επίπεδο παραπάνω».

Αν η διαδικασία υιοθεσίας στην Ελλάδα ήταν πιο εύκολη, πιστεύετε ότι θα υιοθετούσαν περισσότερες οικογένειες; Εσείς, ας πούμε, το έχετε σκεφτεί ποτέ;

«Το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές. Νομίζω ότι τώρα γίνεται πιο εύκολη η διαδικασία. Δεν υπάρχουν πολλά παιδιά για υιοθεσία στην Ελλάδα. Αυτός είναι ο λόγος. Σε κάποια μπορείς να πάρεις την επιμέλεια, παιδιά από γονείς που έχουν κριθεί ακατάλληλοι, που, όμως έχουν ακόμη δικαιώματα πάνω στα παιδιά. Στην Ελλάδα τα παιδιά που είναι προς υιοθεσία είναι ελάχιστα. Πάντως, τώρα αν τηρείς τις προϋποθέσεις και κάνεις αίτηση, νομίζω ότι σε έναν χρόνο μπορείς να έχεις το παιδί σου».

Πρέπει να πιστεύουμε στα παραμύθια;

«Πρέπει να πιστεύουμε στην καλή ενέργεια που έχουν τα θαύματα. Αυτό που εσύ μπορεί να πιστεύεις ως θαύμα, γιατί φεύγει από τη σφαίρα της λογικής πρέπει να το πιστεύεις γιατί μπορεί να γίνει. Η ενέργεια που μπορεί να εκπέμψεις όταν κάτι το θέλεις πολύ και προσπαθείς να το κατακτήσεις, είναι παντοδύναμη, είναι τεράστια. Η δύναμη της σκέψης είναι πολύ μεγάλη, αλλά η δύναμη της θέλησης της ψυχής είναι ακόμη μεγαλύτερη», είπε στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved