Αποκλειστικό: Αυτός είναι ο νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! (photos)
Showbiz

Αποκλειστικό: Αυτός είναι ο νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! (photos)

Είναι μαζί εδώ και περίπου τέσσερις μήνες, όμως, κανείς δεν το είχε πάρει είδηση. Όμως, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο!

Εκείνος είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες που έχουν περάσει από reality της ελληνικής τηλεόρασης ενώ εκείνη είναι μία νέα, όμορφη και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια.

Γνωρίστηκαν πριν από περίπου πέντε μήνες σε μία κοινή φωτογράφηση και μπορεί να γοητεύτηκαν ο ένας από την εμφάνιση και την αύρα του άλλου όμως δεν προέκυψε κάτι ανάμεσά τους σε αυτή την πρώτη τους επαφή.

Λίγο καιρό μετά εκείνη τον ήθελε πρωταγωνιστή στο βίντεο κλιπ του νέου της τραγουδιου και εκείνος, γοητευμένος από την πρότασή της, δέχτηκε αμέσως.

Κάπως έτσι ήρθαν κοντά και άρχισαν να κάνουν παρέα μέχρι που αποφάσισαν να ενδώσουν στην έλξη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον.

Πλέον, όχι μόνο είναι ζευγάρι αλλά εκείνος για χάρη ενός νέου πρότζεκτ που είχαν στα σκαριά εκείνη την περίοδο, αποφάσισε να μετακομίσει στην Κύπρο όπου εκείνη ζει μόνιμα μιας και κατάγεται από το νησί της Αφροδίτης.

Και τους τελευταίους τέσσερις μήνες, το ζευγάρι απολαμβάνει τον έρωτά του και αν και έχει ήδη αρχίσει να δημοσιεύει στα social media τις πρώτες κοινές φωτογραφίες του, δεν έχει καταλάβει κανείς πως πρόκειται για το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Δείτε για ποιους πρόκειται στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved