Μαρία Μπεκατώρου: Άλλος άνθρωπος η παρουσιάστρια – Αυτή είναι η δίαιτά της (Photos & Videos)
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: Άλλος άνθρωπος η παρουσιάστρια – Αυτή είναι η δίαιτά της (Photos & Videos)

Η Μαρία Μπεκατώρου έχασε εννιά κιλά και είναι στα πιο αδύνατά της!

Η Μαρία Μπεκατώρου μετά τις καλοκαιρινές διακοπές της, μπήκε σε διατροφή και κατάφερε να χάσει τα κιλά που ήθελε!

Η Μαρία Μπεκατώρου καλεσμένη στη Ναταλία Γερμανού είπε: «Η άλλη Μαρία έφυγε και δεν θέλω να ξανάρθει… Θα κρατήσω αυτή, όπως είναι… Μέχρι τα είκοσι μου ήμουν σε αυτά τα κιλά, μετά… δεν ήμουν χοντρή, αλλά ήμουν παραπάνω κιλά!»!

Και τόνισε η Μαρία Μπεκατωρου πως μετά τις διακοπές, ξεχνούσε να φάει και άρχισε να χάνει κιλά, της άρεσε και ακολούθησε συγκεκριμένη διατροφή… και κατάφερε να χάσει εννιά ολόκληρα κιλά και πραγματικά είναι μισή! «Στερήθηκα αυτά που αγαπώ πολύ, τα γλυκά, τις σοκολάτες…» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου!

Για την εικόνα της που τόσο άλλαξε, είπε στο Page 2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα: «Χαίρομαι που μου το λες και μου το λένε κι άλλοι. Στο τέλος θ’ αρχίσω να το πιστεύω κι εγώ (γελάει). Η αλήθεια είναι ότι έχασα 9 κιλά προσέχοντας τι τρώω. Νομίζω όμως ότι το πιο σημαντικό είναι ότι έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου και αισθάνομαι ότι πατάω γερά στα πόδια μου.»

Η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε την διατροφή της!

Δες την gallery που ακολουθεί αλλά και τα βίντεο από την εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται και την εμφάνισή της στο Your Face Sounds Familiar που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό με τη σιλουέτα της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved