Δημήτρης Σταρόβας: «Αν παντρευτώ, θα παντρευτώ την Άννα γιατί είναι γυναίκα με κότσια (Photos)
Showbiz

Δημήτρης Σταρόβας: «Αν παντρευτώ, θα παντρευτώ την Άννα γιατί είναι γυναίκα με κότσια (Photos)

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε σε γνωστή εφημερίδα ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην του σύζυγο, για τους Αλέξη Γεωργούλη, Γρηγόρη Αρναούτογλου και Μάρκο Σεφερλή αλλά και για τα σχέδια γάμου.

Όπως είπε ο ίδιος, αν παντρευτεί, θα παντρευτεί την Άννα Σταθάκη.

Η τηλεόραση σου λείπει; Δεν εννοώ το «YFSF» αλλά εκπομπές ή σειρές, πιο τακτικές.

Μου αρέσει, είναι ένας χώρος που δεν θα κατηγορήσω. Σαφώς και έχει στραβά η τηλεόραση, είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας μπαίνει στα σπίτια μας είναι ένα πράγμα αδηφάγο. Από την άλλη, δεν μπορώ να κατηγορήσω ένα Μέσο, στο οποίο είμαι μέσα. Αν με ενοχλούσε, δεν θα πήγαινα. Το θεωρώ υποκρισία. Να κατηγορώ την τηλεόραση και να βρίσκομαι εκεί;

Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τον οποίο ήσασταν για αρκετές σεζόν αχτύπητο τηλεοπτικό δίδυμο βλέπεστε;

Τον βλέπω... Χαίρομαι επίσης που πηγαίνει πολύ καλά φέτος είναι πιο μεστός μιλά λιγότερο, έχει και ωραία πάσα από τις... «Μύγες», έχει τα βιντεάκια του Περρή, οπότε μια χαρά. Τον βλέπω και τον καμαρώνω, γιατί είναι φίλος μου και τον αγαπώ.

Θα παντρευτείς την Άννα Σταθάκη;

Έχω πει ότι θα παντρευτώ με άντρα! Τελικά, όμως αν παντρευτώ, θα παντρευτώ την Άννα, γιατί είναι γυναίκα με... κότσια.

Πότε λέτε;

Δεν ξέρω... Κάτσε να ξεμπερδέψω με όλα αυτά. Έχω κουραστεί πολύ, γιατί παίζουμε συνέχει όλο τον χειμώνα, έκανα μια χειμερινή περιοδεία με πολλά χιλιόμετρα, έχω κουραστεί.

Παίζεις και στην ταινία του Μάρκου Σεφερλή «Χαλβάη 5-0». Πες μου για τον ρόλο σου...

Πρόκειται για μια ταινία που παίζει ο Μάρκος και υπάρχουν μικρά γκεστ. Εγώ έχω δυο-τρεις σκηνές. Πήγα τιμής ένεκεν, γιατί τον συμπαθώ τον Μάρκο.

Έχει φάει κι αυτός τον πόλεμο του...

Κοίταξε, αυτό είναι υποκειμενικό και θέλει πολλή κουβέντα. Εγώ σέβομαι αυτό που κάνει, έχει τόσα χρόνια ένα κοινό που τον ακολουθεί, εμένα μου φέρεται πολύ εντάξει, τον είδα μετά από καιρό στο θέατρο και ήταν φοβερός οικοδεσπότης. Αγαπάει πολύ αυτό που κάνει, το κάνει με πάθος στα γυρίσματα ήταν ακούραστος. Είναι ένα καλό παιδί. Από εκεί και πέρα, η τέχνη είναι κάτι υποκειμενικό. Κάτι που για εσένα είναι εξαιρετικό για τον άλλον μπορεί να είναι αδιάφορο.

Με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τη stand up comedy παράσταση «ΗeΙΙο κήτη»;

Με τον Στάθη συνεχίζουμε. Οπότε μας περισσεύει χρόνος. Φέτος δεν έγινε πολύ, γιατί δεν έχω καθόλου χρόνο. Πάμε αποσπασματικά κι αυτό θα το κρατήσουμε σε θέατρα. Δεν ξαναπάω σε μαγαζί.

Μετά το «Νηστικό αρκούδι», την εκπομπή που έκανες με τον Παναγιώτη Στάθη στην ΕΡΤ, δεν σε έχουμε δει σε κάτι ανάλογο.

Θα πάω να κάνω τατουάζ και θα πάρω μια εκπομπή (σ.σ.: γελάει)!

Θα μπορούσες!

Θα μπορούσα, γιατί από τους περισσότερους είμαι καλύτερος αλλά δεν το λέω, γιατί είμαι καλός άνθρωπος, είπε στη Reallife.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved